Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Tiramisu z belo čokolado in jagodami

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
tiramisu z belo cokolado in jagodami

Tiramisu z belo čokolado in jagodami je sladica, ki vas bo zasvojila in zasula z občutkom sreče! Lahko rečemo, da je to najboljši jagodni tiramisu vseh časov.

Tiramisu je sestavljen iz puhaste bele čokoladne kreme, jagod in piškotov, ki so namočeni v limonini sladkorni raztopini in jagodnem soku.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.

Nežna BAM bela čokolada, svežina jagod, limonina nota in grenek kakav na vrhu ustvarijo popolno harmonijo okusov, ki navdušuje.

Sestavine recepta zadostujejo za pet kozarcev po 2 dcl. Recept je del BAM knjige receptov: Sladki prigrizki.

Poleg tiramisuja lahko pripravite tudi:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Tiramisu z belo čokolado in jagodami

  • Čas priprave: 1 ura 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

  • 70 g BAM bele čokolade
  • 250 g sira mascarpone
  • 150 g sladke smetane za stepanje
  • 20 g sladkorja v prahu
  • 200 g svežih, očiščenih jagod
  • 2 zavitka vaniljevega sladkorja
  • 10 piškotov Savoiardi (bebi piškoti)
  • 2 dl vode
  • 20 g limoninega sladkorja
  • 150 g sladke smetane za stepanje
  • 20 g sladkorja v prahu
  • BAM kakav v prahu za posip

Navodila za uporabo:

1. Korak Jagode narežemo na drobne kocke. Posipamo jih z vaniljevim sladkorjem in premešamo. Pustimo, da odstojijo pol ure in spustijo sok. Medtem pripravimo kremo.
2. Korak Čokolado stopimo nad paro. Sladko smetano stepemo in damo na hladno. Sir mascarpone gladko zmešamo s sladkorjem v prahu. Primešamo mu še toplo stopljeno čokolado in nazadnje z lopatko vmešamo še stepeno smetano.
3. Korak 2 dl vode zavremo z limoninim sladkorjem in ohladimo. Raztopini primešamo še sok, ki so ga spustile jagode. Piškote prerežemo na pol tako, da dobimo 20 polovičk.
4. Korak Na dno kozarcev razporedimo 2 žlički nasekljanih jagod. Dresirno vrečko z večjim okroglim nastavkom napolnimo s kremo in nabrizgamo v kozarce, da pokrijemo jagode. Po dve polovički piškotov na hitro pomočimo v raztopino in položimo na kremo. Rahlo potisnemo. Nabrizgamo kremo, dodamo žličko jagod in ponovimo postopek s piškoti. Po piškotih razdelimo ostanek kreme in jo z žličko poravnamo. Smetano stepemo s sladkorjem v prahu in kozarce napolnimo do vrha. S paletnim nožem potegnemo čez kozarec, da odstranimo višek smetane in dobimo gladko površino. Posipamo s kakavom in ohladimo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,39 €
Skupaj:
12,51 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno