Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Naša čokoladna zgodba
Naša čokoladna zgodba
Naša čokoladna zgodba
Naša čokoladna zgodba

Naša čokoladna zgodba

Naša čokoladna zgodba

2013

Prvi klik na Mojacokolada.si2018

Hrvaška: Vstop na trg – Mojacokolada.hr2019

“Rebranding”: Moja Čokolada postane BAM – Become A Master2020

Trgovina na drobno: Začetek prodaje izdelkov v fizičnih trgovinah2020

Spletna akademija za slaščičarstvo: Ustanovitev spletne slaščičarske akademije BAM2021

Prva objavljena knjiga: Objava prve knjige BAM receptov z naslovom Torte2022

Red Dot nagrada: Prestižna nagrada za grafično podobo blagovne znamke BAM v kategoriji hrane in pijače

Reddot

2023

Anuga: Predstavitev na vodilnem živilskem sejmu v Evropi

Kdo smo?

Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo, ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ponašamo se z visoko kvalitetnimi izdelki ter se ukvarjamo se z branžo za katero verjamemo, da so nam mnogi zavistni. Še vedno trdimo, da je delo s čokolado najslajše delo na svetu. In to poslanstvo širimo v nedogled! 


Prepričani smo, da imajo naši izdelki BAM svoje mesto v kuhinji vsakega domačega peka. Domačim in profesionalnim pekovskim mojstrom želimo ponuditi skrbno izbrane, prvovrstne pekovske izdelke.


Naše vrednote


Stranke na prvem mestu

Naše podjetje obstaja zato, da pomaga domačim pekom pri peki vrhunskih sladic. Vsako odločitev sprejmemo in vsak rezultat merimo glede na to, kako dobro služi našim strankam.


Brez obotavljanja

Nesmiselno se nam zdi čakati, da bi imeli vse odgovore. Pravi trenutek za nov začetek je vedno tukaj in zdaj.


Dolgoročna vizija

Za uspeh podjetja BAM smo odgovorni vsi. Verjamemo, da je vsak član naše ekipe odgovoren za sprejemanje odločitev, reševanje problemov in ukrepov, ki prispevajo k dolgoročnemu učinku in finančnemu uspehu.


Radoveden um

Naučili smo se, da ko poslušamo druge, gojimo radovednost in empatijo. Vsakega izziva se lotimo odprtega duha in radovednega uma, kar nam omogoča inovacije in napredek.

Andraž G.

CEO
Preberi več

Andraž G.

CEO

Optimizacija procesov, test novih BAM izdelkov, planiranje najboljših teambuildingov niso ravno v enaki branži, a skupaj gredo z roko v roki. Njegov moto: Raziščimo problem in nato poiščimo rešitev.

 1. Kako skrbiš za svoje zaposlene? Moj “modus operandi” sloni predvsem na zaupanju, spoštovanju in motivaciji posameznika. In če naštejem še nekaj "bonbončkov": kvartalna presenečenja (zadnje: gajbica sadja & zelenjave), konkurenčne plače z maksimalnimi regresi, “open office” (večina ekipe dela “remote first” – z možnostjo dela v pisarni) brez "štemplanja", zimski in poletni team buildingi, jesenski in pomladni športni dnevi, in letna kosila z vsakim zaposlenim (stremim k temu, da si za prav vsakega vzamem čas).
 2. Česa te je najbolj strah? V tem trenutku predvsem kako bo situacija v svetu vplivala na nas in na naše okolje. Ampak iskreno verjamem, da imamo zdaj resnično fantastično ekipo, ki bo zmogla čez vse prepreke in ovire. :)
 3. Kje te najdemo, ko nisi v službi? V kuhinji ali na sprehodu. Čez vikende pa v zraku (sem navdušen jadralni padalec) ali kje na kakšnem hribu.

Nika Š.

Vodja marketinga
Preberi več

Nika Š.

Vodja marketinga

Nika je tista, ki BAM marketing ekipo povezuje v celoto. Poskrbi, da procesi tečejo gladko, da pravočasno o vseh novostih v BAM svetu izveš tudi ti.

 1. Česa te je najbolj strah?  Obstanka na istem mestu.
 2. Kam bi najraje odpotoval? Na toplo, k morju in soncu! :P Mehika, Sejšeli, Zanzibar, Tajska, Dubai,.. The list never ends.
 3. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Z družino prepotovala svet! Odkrivala nove kulture, uživala v hrani, pijači in vseh možnih danih trenutkih. Poskrbela za vso družino ter bližnje prijatelje. Hkrati pa s svetovanjem in sodelovanjem, tudi vlaganjem pomagala podjetjem, ki imajo res kvalitetno idejo (izdelek/storitev), da izboljšajo poslovanje.

Ana B.

Vodja nabave
Preberi več

Ana B.

Vodja nabave

Tvoje želja po BAM izdelku, njen ukaz. Ana skrbi, da so BAM izdelki za peko na zalogi in poskrbi, da na spletne police dodajamo vedno nove okuse.

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Uh, to je pa kar težko vprašanje. Velikokrat se srečam z izzivi, a najtežje premagam tiste, ki so vezani na dejavnike, na katere nimam vpliva. Najbolj me skrbijo dvigi cen, ki prinesejo slabša pogajanja. 
 2. Kje te najdemo, ko ne delaš? Ta je lahka. V fitnesu. 
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko si BAM ekipa zaželi novih okusov, poskrbim za to, da jih dobimo.

Metka J.

Vodja skladišča
Preberi več

Metka J.

Vodja skladišča

Metka skrbi, da so tvoji naročeni BAM izdelki skrbno zaščiteni in na tvoj naslov dostavljeni ravno takrat, ko iz omare "vlečeš mikser".

 1. Kje te najdemo po službi? Po službi me najdete na vrtu, za štedilnikom (rada kuham) ali na kavi ob dobri družbi. Ampak prvi dve prevladujeta.
 2. Najboljši občutek pri delu? Najboljši občutek? Pošten in iskren odnos med ekipo ter odprtost Andraža za takojšnje reševanje nastalih problemov. 
 3. Kateri je najlepši kotiček Slovenije? Najljubši kotiček … definitivno slovenska Obala. Od nekdaj sem svoj zen našla v morju, butanju valov ter dobri istrski hrani lokalnih ponudnikov. Pa tudi Goriška Brda skrivajo ogromno zakladov.

Barbara K.

Urednica spletnih strani in procesov
Preberi več

Barbara K.

Urednica spletnih strani in procesov

Je kot reševalno vozilo, le da se sprehaja po spletu in malo med člani ekipe. S svojim znanjem in izkušnjami, s katerimi piše že deseto leto čokoladne zgodbe, skrbi za pravilno delovanje spletne strani, ustvarjanje najboljše uporabniške izkušnje in optimiziranje procesov.

 1. Katero sladico najraje pripraviš? Pravzaprav redko pripravljam enake sladice, ker rada eksperimentiram z novimi recepti. Se pa največkrat v moji kuhinji ponavlja priprava mousse in kremnih sladic :)
 2. Kaj bi počela, če ne bi bila del BAM ekipe? Dobro vprašanje :) Ker si po toliko letih obkroženosti s čokolado (10 and still counting) niti ne predstavljam kaj drugega, he he. Šalo na stran – mislim, da bi se vseeno podala v podoben digitalni projekt, saj mi je takšno delo pisano na kožo.
 3. Delo od doma ali delo v pisarni? Definitivno izberem delo od doma, ker lahko v svoji domači pisarni še bolj produktivno izkoristim čas. Kadar pa pogrešam ostalo ekipo, pa so ti le klik ali klic stran :)


Saša N.

Vodja performance marketinga
Preberi več

Saša N.

Vodja performance marketinga

Tehnična mojstrica Facebook, Instagram, Google, TikTok in ostalih oglaševalskih platform. Po duši oblikovalka, kar pokaže tudi s pripravo grafik, ki stojijo ob BAM izdelkih.

 1. Kaj bi počela, če bi imela toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Potovala, spoznavala različne kulture po svetu, investirala in delala v kakšni dobrodelni organizaciji, ki se ukvarja s trajnostnim razvojem, koralnimi grebeni, reševanjem morskega življenja. Poleg tega pa bi kreirala vsebine ali pa oblikovala embalažo za trajnostna podjetja – za dušo. Nekaj v navezi z dizajnom in s trajnostjo bi kljub vsemu počela, četudi ne bi potrebovala denarja. Morda še to: dala bi denar tistim, k bi ga rablili. Družini, prijateljem.
 2. Kam bi najraje odpotovala? V Peru, Indonezijo.
 3. Česa se najbolj bojiš? Da ne bi več videla ali pa da bi obtičala v življenju na istem mestu.

Boštjan P.

FB Ads Specialist
Preberi več

Boštjan P.

FB Ads Specialist

Tehnični mojster Facebook, Instagram, Google, TikTok in ostalih oglaševalskih platform. Boštjan je desna roka Saše, skupaj ti skozi oglase sporočata kateri od BAM izdelekov bo pravi zate.

 1. Kam bi najraje odpotoval? Nekam, kjer se veliko dogaja in lahko doživiš veliko različnih stvari. Mogoče Tajska ali pa Dubaj.
 2. Kaj te najbolj jezi? Ko se v programih pojavijo nepričakovane in popolnoma nesmiselne napake.
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko video oglasu dodam glasbo in se zvok in slika perfektno skladata.

Patricija Ž.

Key account manager
Preberi več

Patricija Ž.

Key account manager

Poznaš tisti občutek, ko se na hitro odločiš za pripravo sladice, a je za spletni nakup že prepozno? Patricija je tvoja rešitev. Skrbi, da lahko naše BAM izdelke na peko najdeš tudi na policah fizičnih trgovin in te tako reši iz zagate. :)

 1. Fun fact o tebi. Jih delim več. :) Ne morem si umivati zob s toplo vodo. Ne prenesem pogleda na prežvečen žvečilni gumi. Ne maram kuhanja. Obožujem mačke. Ko sem lačna, sem tečna.
 2. Kje te najdemo, ko nisi v službi? V gorah, na zraku, v gibanju. Doma obkrožena z družino in dvema mačkoma. S knjigo v roki ali na kavču z dobro kriminalno serijo. Pa tudi na sprehodih s podcasti v ušesih.
 3. Kako bi domačim razložila, kaj delaš v službi? Skrbim, da so BAM izdelki na voljo na policah vseh trgovin.


Gašper R.

Programer
Preberi več

Gašper R.

Programer

Mojster za našo spletno trgovino in razvijalec vseh tehničnih novosti. Gašper poskrbi, da je tvoje spletno nakupovanje nemoteno in priskoči na pomoč, če imaš težave z delovanjem BAM spletne strani.

 1. Kam bi najraje odpotoval? “Roadtrip” po Ameriki, drugače pa Bali, Havaji ...
 2. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko se vse zadeve poklopijo brez komplikacij.
 3. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Upočasnil bi svoj ritem, prepotoval svet, poskrbel za bližnje, si zgradil ‘bajtico’ na morju in se spoznal z enim “random” hobijem :)

Teja K.

Vsebinski marketing
Preberi več

Teja K.

Vsebinski marketing

Skrbi za pripravo svežih novic, receptov in drugih tekstovno-vizualnih vsebin. Prepletanje zanimivih besedil s SEO optimizacijo je njena domena.

 1. Kam bi najraje odpotovala? Povsod, kjer še nisem bila! Najbolj me vleče Afrika.
 2. Kje te najdemo, ko ne delaš? V kuhinji, v dobri družbi, za klavirjem ali pa ob dobri knjigi, s skodelico kave v roki.
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko tako ‘padem’ v pisanje članka ali mailinga, da pozabim na dogajanje okoli sebe.


Nastja G.

Podpora strankam
Preberi več

Nastja G.

Podpora strankam

Ko se zatakne, je tu Nastja. Skrbi, da tvoja naročila na tvoj naslov prispejo pravočasno in ti pomaga, če se ti v kateremkoli koraku zatakne. Tu in tam pa ti ob naročilu podari tudi trik, nasvet ali recept, kako ustvarjati z BAM izdelki.

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Nasploh? Potem izberem ‘odseliti se od družine 250 km stran’. V službi pa vsakodnevno naletim na izziv, ko moram kakšen popust ali uslugo zavrnit – iskreno: malo zajokam v sebi. 
 2. Kam najraje potuješ? Verjetno sem ena izmed redkih, ki ima raje izlete kot potovanja. Definitivno je ena izmed mojih najljubših destinacij Italija. Všeč mi je njihova umetnost in kulinarika, z veseljem se vračam tja. V prihodnosti si želim obiskati nordijske države. 
 3. Česa nikoli ne bi preiskusila? Kakršnihkoli ekstremnih specialitet kot so kobilice ipd., že morski sadeži so preveč zame ...


Tajda F.

Pomočnica v skladišču
Preberi več

Tajda F.

Pomočnica v skladišču

Tajda je desna roka Metke in skupaj tako skrbita, da so tvoji naročeni BAM izdelki skrbno zaščiteni in na tvoj naslov dostavljeni ravno takrat, ko iz omare "vlečeš mikser".

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Moj največji izziv v življenju je bilo poiskati novo zaposlitev praktično čez noč. A mi je uspelo! :)
 2. Kam najraje potuješ? Najraje potujem oz. zaidem kamorkoli je voda, zelo uživam in se sprostim na morju, ob jezerih ali slapovih.
 3. Česa nikoli ne bi preiskusila? Sem zelo avanturistična in adrenalinska, zato se strašno rada lotim novih izzivov, najraje pa jih doživim v družbi s svojimi prijatelji.

Blaž B.

Ustvarjalec video in foto vsebin
Preberi več

Blaž B.

Ustvarjalec video in foto vsebin

Ker se zaveda, kako pomembna je pravilna priprava sladice, poleg fotografij recepta poskrbi tudi za video prikaz, kjer ti nazorno pokaže vsak korak.

 1. Česa nikoli ne bi preiskusil? Nikoli ne bi preizkusil vlakca smrti kot je na primer blue tornado in podobnih ekstremnih, adrenalinskih zadev.
 2. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Če bi imel toliko denarja, da mi ne bi bilo treba hoditi v službo, bi prepotoval cel svet in vlogal za svoj YouTube kanal.
 3. Kje te najdemo, ko ne delaš? Ko ne delam, me po navadi najdete v družbi prijateljev ob dobri hrani in pijači. Si pa definitivno vzamem kakšen večer ali dopoldne, da nekaj časa preživim sam s sabo.
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno