Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Zakaj kupovati pri nas
Zakaj kupovati pri nas
Zakaj kupovati pri nas
Zakaj kupovati pri nas>

Zakaj kupovati pri nas

Z izborom čokolade ne moreš nikoli brcniti v temo. Znanstveniki dokazujejo, da nam čokolada v človeških možganih sprošča hormon sreče ali serotonin. Serotonin vedno odpravi slabo voljo. Zatotorej je čokoladni izdelek, ki ga najdeš na naši spletni strani perfektno darilo za punco, mamo, poslovnega partnerja.

Ne verjameš?

Preišči našo spletno trgovino, zagotavljamo, da bo tam nekaj zate in za njih. Če potrebuješ pomoč, se obrni na nas. V kolikor nakupiš čokoladnih dobrot za 50 EUR, si deležen brezplačne poštnine! Imamo najnižje čokoladne cene poleg vsega pa ti še brezplačno svetujemo o najboljših in najslajših produktih. Obenem pa izkusiš 100% okusen, hiter in zaupen nakup. Na vse izdelke in storitve pa tudi nudimo prijetno 30-dnevno garancijo. Naj bo tvoj izbor naša skrb.

1. Zagotavljamo najnižje cene

Naša "spletna" filozofija je takšna, da mora na spletu zaradi nižjih fiksnih stroškov biti tudi prodajna cena temu primerna. Tako so vsi naši izdelki in storitve po najnižjih (oz. enakih) cenah.Za vse naše člane kluba čokoholikov pa nudimo še dodatni 3% popust ob vsakem nakupu!

* V kolikor slučajno zasledite izdelek, ki je drugje cenejši, nas prosim o tem obvestite. Ceno izdelka bomo ustrezno spremenili ter poskrbeli, da bo primerljiv s konkurenčno ceno.

2. Brezplačno svetujemo

V naši ponudbi imamo že več kot 1.000 različih darilnih izdelkov, zato verjamemo, da zna biti pestra ponudba tudi težava pri izbiri. Za kakršna koli vprašanja ter za vsakogar smo tako dosegljivi na telefonsko številko 070 222 555 in na e-mail naslov: info@mojacokolada.si.

3. Na vse izdelke in storitve nudimo 30-dnevno garancijo

Na prav vse izdelke in storitve nudimo 100% 30-dnevno garancijo.To preprosto pomeni, da v kolikor zaradi kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, vam izdelek brezplačno zamenjamo ali vrnemo denar. Kot pravimo pri nas: "Vaše zadovoljstvo, naša garancija."

4. Zagotavljamo 100% varen in zaupen nakup

Ker je varnost in zaupanje naših strank na prvem mestu, omogočamo100% varen in zaupen nakup. Naša spletna stran tako uporablja varno HTTPS povezavo s preverjenim certifikatom, mi pa vam obljubljamo, da vaših podatkov ne bomo posredovali prav nikomur. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.

5. Resnično se trudimo

Vemo, da nihče ni popoln. Sami to priznavamo ter obenem verjamemo, da trdo delo, poštenost, prijaznost in kvaliteta storitev prej kot slej obrodijo sadove. Z vzgajanjem teh vrednot upamo na boljšo prihodnost ter boljši svet. Kakšen pa bi bil svet brez čokolade? :)

Nekaj naših dodatnih bonbončkov:

  • Strošek dostave s Pošto Slovenije je zgolj 3,9 € (+ ob naročilu nad 50 € nudimo brezplačno dostavo)
  • Izdelke držimo na zalogi pri nas, da so vedno hitro pri vas!

Vas zanima kdo smo? Kliknite tukaj in spoznajte čokoladno ekipo. ;)