BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni razpokančki

  • (1)
  • Čas priprave: 25 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
cokoladni razpokancki

Priprava čokoladnih razpokančkov je tako preprosta in enostavna, da se vam brez težav pridružijo tudi otroci. Čokoladni razpokančki so prepoznavni ravno po svojih razpokah, ki na piškotih nastanejo med peko. Čokoladni razpokančki globoko temne barve, ravno prav mehki in ravno prav čokoladnega okusa za kar poskrbita BAM temna čokolada in BAM črni kakav v prahu.

Kontrastni piškoti tako popestrijo vaša jutra ob skodelici kave, odlično pa se zaradi dodanega cimeta znajdejo tudi na božično obloženi mizi. Pripravljeno zmes lahko hranite v zamrzovalniku in jo pred peko le odmrznete.

Za poletno različico čokoladnih razpokančkov, pobrskajte TUKAJ. Za različico z BAM ruby čokolado pa TUKAJ.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni razpokančki

  • Čas priprave: 25 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak BAM temno čokolado skupaj z maslom postavite nad lonec z vročo in ne vrelo vodo. Mešajte toliko časa, da dobite enotno zmes, torej, toliko časa, da se čokolada popolnoma raztopi. Takrat odstavite in ohladite čokoladno zmes.
2. Korak Jajca in sladkor z mešalnikom mešajte pri najvišji hitrosti toliko časa, dokler zmes ni gosta in svetleča. Dodajte BAM vanilijevo pasto in v pripravljeno zmes umešajte še ohlajeno stopljeno čokolado.
3. Korak V drugi posodi zmešajte "suhe" sestavine: moko, BAM črni kakav v prahu, pecilni prašek, sol in po želji še BAM mešanico začimb. Z metlico jih narahlo umešajte v čokoladno zmes, prekrijte posodo in jo v hladilnik postavite za najmanj 4 ure. Najbolje pa bo kar čez noč, Testo mora biti dobro ohlajeno, saj ga boste tako lažje oblikovali.
4. Korak Pečico segrejte na 170ºC. Pekač zaščitite s peki papirjem. Testo vzamite iz hladilnika in z rokami oblikujete v malo manjše kroglice. Najbolj primerna oblika kroglic je oblika oreha. Povaljajte jih v sladkorju v prahu, tako da sladkor popolnoma prekrije čokoladne kroglice. Pecite jih od 6 do 8 minut oziroma toliko časa, da se na njih naredi površinska skorjica, v notranjosti pa so še mehki. Pomagajte si s tem nasvetom: ko dobro popokajo, so zagotovo pravilno pečeni. Previdno jih položite na rešetko, da se popolnoma ohladijo. Pa dober tek!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,22 €
Skupaj:
28,98 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno