Sestavine:
- 4 g masla
- 225 g BAM temne čokolade
- 60 g masla
- 100 g sladkorja
- 2 veliki jajci
- 225 g moke
- 1 čajna žlička BAM vanilijeve paste
- 1/2 žličke pecilnega praška
- ščepec soli
- 1 žlička cimeta (po želji)
- sladkor v prahu
Priprava čokoladnih razpokančkov je tako preprosta in enostavna, da se vam brez težav pridružijo tudi otroci. Čokoladni razpokančki so prepoznavni ravno po svojih razpokah, ki na piškotih nastanejo med peko. Čokoladni razpokančki so ravno prav mehki in ravno prav čokoladnega okusa za kar poskrbi BAM temna čokolada.
Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.
Kontrastni piškoti tako popestrijo vaša jutra ob skodelici kave, odlično pa se zaradi dodanega cimeta znajdejo tudi na božično obloženi mizi. Pripravljeno zmes lahko hranite v zamrzovalniku in jo pred peko le odmrznete.
Za poletno različico čokoladnih razpokančkov, pobrskajte TUKAJ. Za različico z BAM ruby čokolado pa TUKAJ.