BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni razpokančki z BAM ruby čokolado

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
cokoladni razpokancki z bam ruby cokolado

Čokoladni razpokančki so tako dobri in popolnoma mehki. Njihova priprava je tako enostavna, da se vam brez težav pridružijo tudi majhne otroške rokice. Tokrat smo ji dodali BAM ruby čokolado, ki s svojo naravno ožnato barvo, ki jo jo da posebna sorta kakavovih zrn in sadno-kiselkastim okusom navdušuje svet slaščičarstva. Čokoladni razpokančki sadno-kiselkastega okusa se odlično razumejo tudi z BAM prelivom - malina, ki ga lahko k čokoladnim razpokančkom dodate kot polnilo.

BAM nasvet: k čokoladnim razpokančkom lahko dodate tudi liofilizirano sadje v prahu, za še bolj izrazito barvo, lahko pa liofilizirano sadje dodate tudi v testo za piškote. 

Čokoladne razpokančke lahko pripravite tudi na drugačne načine. Par naših idej najdete spodaj:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni razpokančki z BAM ruby čokolado

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

  • sladkor v prahu

Navodila za uporabo:

1. Korak V posodi zmešajte 200g moke, sol, pecilni prašek in mandljevo moko. Na vodni kopeli segrejte čokolado in maslo. Nato v ločeni posodi z mešalnikom mešajte jajca in sladkor približno pol minute. Dodajte vanilijevo pasto, BAM preliv malina (poljubno). Mešajte na najvišji hitrosti nekje 2 minuti. V zmes vlijte stopljeno čokolado in maslo ter ponovno mešajte 2 minuti. Nato postopoma dodajajte zmes suhih sestavin in mešajte na najvišji hitrosti 2 minuti. Če je zmes premokra, dodajte še 1,5 - 2 jedilni žlici moke. Testo v posodi oblikujte v kepo, posodo dobro ovijte s folijo za živila in postavite v hladilnik za vsaj 3 ure.
1. Korak Ko je masa ohlajena, segrejte pečico na 180 stopinj. Sedaj iz mase oblikujte kroglice in jih najprej povaljajte v navadnem sladkorju, nato pa v sladkorju v prahu. Kroglica naj bo bogato prekrita s sladkorjem, drugače se bo sladkor med peko stopil. Pecite 10-11 minut. Vzemite iz pečice in pustite piškote še 10 minut na pekaču, potem pa jih prestavite na rešetko za hlajenje. Čudoviti, mehki in sočni piškoti so pripravljeni!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,88 €
Skupaj:
16,92 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno