1
Pečico segrejemo na 180 °C. Pekač 20x20 cm obložimo s papirjem za peko. V skledi zmešamo moko, BAM kakav v prahu in sol. V ločeno posodo dodamo čokolado, maslo in sladkor. Mešamo, dokler se sestavine ne raztopijo in zmes postane sijoča.
2
Pustimo, da se zmes nekoliko ohladi, nato dodamo BAM vanilijevo pasto in jajca. Jajca dodajamo postopoma.
Zmešamo še suhe sestavine. Testo za brownije enakomerno prelijemo v pripravljen pekač. Pečemo 25-30 minut, dokler zobotrebec ne pride ven večinoma čist (na njem mora ostati vsaj nekaj vlažnih drobtin). Pustimo, da se testo popolnoma ohladi, preden ga premažemo z marshmallow moussom.
3
Pripravimo masrhmallow mousse. V skledo dodamo marshmallows penice in 80 gramov sladke smetane. Segrevamo, dokler se marshmallows popolnoma ne stopi. Pustimo, da se ohladi do mlačnega, medtem občasno premešamo.
Preostalo količino sladke smetane stepemo, dokler na njen ne nastanejo mehki vrhovi. Z gumijasto lopatico vmešajte ohlajeno marshmallow kremo; zmes naj bo gladka in brez grudic. Prelijemo po ohlajenih brownijih in zgladimo v enakomerno plast. Pustimo, da se strdi.
4
Pripravimo čokoladni ganache. V skledo damo BAM temno čokolado. V manjši ponvi segrejemo smetano, dokler ne začne rahlo vreti, nato jo prelijemo po čokoladi. Pustimo stati 2-3 minute, da se čokolada nežno zmehča, nato zmešamo, da dobimo gladko zmes. Čokoladni ganache prelijemo čez strjen marshmallow mousse in pustimo, da se ohladi.