BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Browniji s čokolado

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
browniji s cokolado

Če boste iskali recept za najboljše »domače brownije«, vam povem, da bo iskalnik našel vsaj sto različnih receptov.


Predlagam, da lačni ne iščete receptov za brownije s čokolado.


Tokrat v recept nismo dodali pecilnega praška niti sode bikarbone. Tako bomo ustvarili čokoladno čokoladne brownije, ki bodo tako gosti in sočni kot bi jedel samo čokolado. Za peko smo uporabili univerzalno BAM temno čokolado, ki čokoladnim brownijem doda ravno prav grenak okus kakava.


BAM nasvet: čokoladni browniji za peko potrebujejo približno 30 minut. Takoj, ko v vaši kuhinji zadiši po čokoladi, z zobotrebcem preverite, če so browniji že pečeni, čeprav so v pečici šele 25 minut. Če na zobotrebcu najdete par koščkov brownijev, so le-ti pečeni. V tem primeru si ne želite, da bi bil zobotrebec popolnoma suh, saj potem browniji ne bodo tako sočni. Če na zobotrebcu najdete še mokre kose biskvita, ga postavite nazaj v pečico in pecite še nekaj časa. Še več nasvetov za pripravo brownijev pa čaka TUKAJ.


BAM nasvet uporabite tudi pri peki brownijev z ruby čokolado, pri peki brownijev s slano karamelo ali brownijev s cheesecake polnilom.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Browniji s čokolado

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Pečico segrejte na 180°C. 20 cm kvadratni pekač obložite s papirjem za peko.
2. Korak Polovico čokolade stopite, drugo polovico pa prihranite za pozneje.
3. Korak V veliki skledi z električnim ročnim mešalnikom zmešajte maslo in sladkor, nato dodajte jajca in vanilijevo pasto in mešajte toliko časa, da dobite puhasto zmes.
4. Korak Vmešajte stopljeno čokolado (pazite, da ni prevroča), nato presejte moko, kakav v prahu in sol. Suhe sestavine dodajte k mokrim, pri čemer pazite, da jih ne premešate preveč, saj bodo tako piškoti bolj trde strukture.
5. Korak Dodajte temno čokolado, ki je niste stopili in nato testo prenesite v pripravljen pekač. Pecite med 25-30 minut. Uživajte!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,37 €
Skupaj:
30,33 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno