BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Browniji s cheesecake polnilom

  • (1)
  • Čas priprave: 2 uri 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13
browniji s cheesecake polnilom

Browniji s cheesecake polnilom so popoln hit za vse, ki obožujete brownije in cheesecake. Cheesecake polnilo ustvari bogat okus, kjer se za prevlado borita čokolada in kremna struktura polnila.

Poleg vsega pa so browniji s cheesecake izredno penasti. Nasičenost okusov in penasta struktura sta posledica razmerja med maslom, čokolado in moko. Če med sestavine dodamo večje količine moke bi browniji po teksturi izgledali kot torta, medtem ko več masla in čokolade ustvari okus, ki ga vsi iščemo!

Za pripravo brownijev s cheesecake polnilom bomo uporabili BAM temno čokolado zaradi dveh razlogov: BAM čokolada je oblikovana v čokoladne kapljice, kar ji omogoča lažje in enakomernejše topljenje.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.

Drugi razlog, da bomo za pripravo brownijev uporabili temno čokolado pa je, da ima rahlo grenak okus, kar se bo odlično povezalo s belim in rjavim sladkorjem, ki ga bomo dodali v čokoladne brownije.

Čeprav za pripravo sladice to sliši malce neobičajno, ne smemo pozabiti na sol. Sol pomaga, da se sestavine še bolj povežejo med sabo in izostri njihov okus. Za povezavo in izostritev okusov poskrbi tudi vanilija, zato bomo v receptu uporabili tudi BAM vanilijevo pasto.

S sestavinami lahko pripravite 12 brownijev v pekaču dimenzij 23 x 23 x 5 cm.

Če ne marate cheesecake polnila, lahko brownije pripravite tudi na drugačne načine:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Browniji s cheesecake polnilom

  • Čas priprave: 2 uri 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Pečico segrejemo na 180°C, pekač premera 23 x 23 x 5 cm zavarujemo s papirjem za peko.
2. Korak S pomočjo vodne kopeli skupaj z maslom raztopimo BAM temno čokolado. Čokoladno zmes prelijemo v večjo posodo in dodamo beli in rjavi sladkor. Mešamo toliko časa, da se sestavine povežejo. Dodamo jajca, BAM vanilijevo pasto in sol. Dobro premešamo, dokler se sestavine ne povežejo. S spatulo narahlo vmešamo moko. Mešamo toliko časa, da dobimo zmes brez grudic. Približno 3/4 testa prelijemo v pripravljen pekač.
3. Korak V ločeni skledi stepemo mascarpone sir in sladkor, dokler ne dobimo gladke zmesi. Dodamo jajce in BAM vanilijevo pasto. Ponovno stepamo, da dobimo gladko zmes. Na testo, ki čaka v pekaču, z žlicami dodamo cheesecake polnilo. Prostor med cheesecake polnilom napolnimo s preostalim testom. Z nabodalom ali nožem "zavijemo" cheesecake polnilo v brownije. Po vrhu potresemo še BAM čokoladne kapljice. Pečemo 25-30 minut, dokler na zobotrebcu, vstavljenem v brownije, na najdemo par brownie drobtin. Brownije pred rezanjem ohladimo za vsaj 2 uri.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,97 €
Skupaj:
26,73 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno