Sestavine:
- 200 g BAM temne čokolade
- 100 g BAM mlečne čokolade
- 250 g masla sobne temperature
- 400 g rjavega sladkorja
- 4 velika jajca sobne temperature
- 140 g večnamenske moke
- 50 g BAM kakava v prahu
- 200 g malin ali BAM preliv malina
Pa res potrebujemo še en recept za brownije? Seveda, to je najboljša in najhitreje pripravljena sladica. Najboljši del je, da skoraj ne potrebujete mešalnika, narejeni pa so samo v eni skledi! Tokrat smo čokoladnim brownijem poleg temne čokolade dodali še maline. Lahko jim dodate sveže maline, lahko so zamrznjene, lahko pa jih še sveže pečene premažete z BAM prelivom malina.
Kako dobimo sijoče in hrustljave brownije? Skrivnost je v sladkkorju. Najprej stopite maslo in polovico čokolade. Nato na hitro vmešajte sladkor, dokler je zmes še topla. Stepanje sladkorja v toplo maslo sladkor med peko porine na vrh testa, kar ustvari svetleč in razpokan vrh.