Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Browniji z belo čokolado

  • (1)
  • Čas priprave: 35 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
browniji z belo cokolado so prav tako socni in okusni kot klasicni browniji

Browniji z belo čokolado niso čokoladni kolački s koščki bele čokolade. NE. To so v bistvu browniji, narejeni samo z belo čokolado. A brez skrbi, prav tako bodo imeli sočno strukturo, in poln okus čokoladnega brownija, le da bo ta okus pospremila bela čokolada.


Okus bo nadgradilo še sladko kondenzirano mleko. 


Pred samo pripravo še nekaj BAM nasvetov:

  • Uporabite pravo belo čokolado. Za najboljši okus izberite čokolado v obliki čokoladnih kapljic. BAM bela čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov z belo čokolado.
  • Uporabite sestavine sobne temperature. Praviloma naj bodo sestavine za peko vedno sobne temperature. To olajša stepanje določenih sestavin (na primer masla) in zagotovi, da se ti browniji pečejo enakomerno.
  • Malo premalo pečeni browniji. Browniji z belo čokolado naj se pečejo le 30 minut. Teh brownijev z belo čokolado ne prepecite preveč, sicer ne bodo tako puhasti.


K brownijem lahko dodate še: 


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Browniji z belo čokolado

  • Čas priprave: 35 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Pekač velikosti 20 cm x 20 cm obložite s papirjem za peko. V skledi, primerni za mikrovalovno pečico, zmešajte maslo in koščke bele čokolade ter jih postavite v mikrovalovno pečico 30 sekund. Zmes mešajte, dokler se popolnoma ne stopi (če se ne stopi, pustite še 10-15 sekund).

2. Korak

Dodajte jajce, sladkano kondenzirano mleko, BAM vanilijevo pasto in sol ter premešajte, da se sestavine povežejo. Vmešajte moko in mešajte, dokler še ta poveže. Zmes vlijemo v pripravljen pekač in pečemo 30 minut. Odstranite iz pečice, pustite, da se browniji z belo čokolado v pekaču ohlajejo še 10 minut, nato jih prestavite na rešetko za hlajenje. Pred serviranjem pustite, da se popolnoma ohladijo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,98 €
Skupaj:
17,82 €

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno