Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Brownie piškoti

  • Čas priprave: 50 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
brownie piskoti

Vsi vemo, da so domači browniji izjemno bogati. Tokrat pa smo domače brownije pripravili kot piškote brownie.

Brownie piškoti so izjemno žvečljivi z mehkimi sredicami, ki spominjajo na kremo. Če imate radi sočne brownije, vam bodo piškoti brownie zagotovo všeč – žvečljivi robovi, mehka sredina z lepljivimi koščki čokolade.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10 % popust na celotni nakup.

Ti piškoti brownie so primerni za ljubitelje čiste čokolade. Brez dodane karamele, oreščkov, sadja ali bonbonov na poti. Za uporabo priporočamo BAM temno čokolado in dodajanje kančka espressa v prahu, ki poglobi okus čokolade. 

Če Brownie piškoti ne zadostijo vašem okusu pa lahko pripravite domače brownije po receptih spodaj:

Mojačokolada.si - Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | Mojačokolada.si. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Brownie piškoti

  • Čas priprave: 50 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Čokolado stopimo s pomočjo vodne kopeli. Zmešajmo moko, kakav v prahu, espresso v prahu, pecilni prašek in sol.
2. Korak V veliki skledi z ročnim ali stoječim mešalnikom, opremljenim z nastavkom za lopatico, stepemo maslo, rjavi sladkor in sladkor skupaj. Stepamo na srednji do visoki hitrosti, dokler zmes ne postane gladka in kremasta, približno 2 minuti. Dodajte jajca in BAM vanilijeve paste ter stepajte na visoki hitrosti 2 minuti. Prilijemo rahlo ohlajeno stopljeno čokolado in na srednji do visoki hitrosti mešamo 2 minuti. Dodamo še suhe sestavine in stepamo pri nizki hitrosti, dokler se ne združijo.
3. Korak Pečico segrejemo na 180°C. Velike pekače obložimo s papirjem za peko. Testo pokrijemo in ohladimo v hladilniku le 20 minut, Testo razvaljamo ali zajemamo v kroglice, v vsako po 1,5 žlice testa. Kroglice položimo 3 cm narazen na pekače in pečemo 12-13 minut ali dokler se robovi ne zdijo strjeni.
4. Korak Odstranimo iz pečice in pustimo, da se piškoti ohlajajo na pekaču 5 minut, preden jih prestavimo na rešetko, da se popolnoma ohladijo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno