Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Ameriški piškoti v torti

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
ameriski piskoti v torti

Slastna torta s čokoladnimi piškoti je mehka in posuta s čokoladnimi koščki. Na koncu jo okrasimo še s čokoladno masleno kremo. Ta zabavna sladica se hitro sestavi – preskočite ohlajanje testa za piškote in valjanje v posamezne kroglice testa za piškote. 

Ta torta s čokoladnimi piškoti bo: 

  • Enostavna, preprosta in zabavna za izdelavo.
  • Hitre priprave.
  • Obložena s čokolado.
  • Popolna za ljubitelje čokoladnih piškotov.
  • Odlična za rojstnodnevne zabave.
  • Enostavna za rezanje in serviranje.
  • V bistvu res velik piškot!

Ob torto z ameriškimi piškoti lahko postrežemo tudi:

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Ameriški piškoti v torti

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Pekač za torto poškropite s pršilom proti prijemanju.

2. Korak

V veliki skledi z ročnim mešalnikom ali stoječim mešalnikom, opremljenim z nastavkom za lopatice, stepajte maslo 1 minuto na srednji hitrosti, dokler ni popolnoma gladko in kremasto. Dodajte rjavi sladkor in stepajte na srednji hitrosti, dokler ne postane kremasto, približno 1 minuto. Pri srednji do visoki hitrosti vmešajte jajce, rumenjak in BAM vanilijevo pasto, dokler se sestavine ne združijo. Po potrebi postrgajte stranice in dno posode.

3. Korak

V ločeni skledi zmešajte moko, koruzni škrob, sodo bikarbono in sol. Pri nizki hitrosti počasi vmešajte mokre sestavine, dokler se ne povežejo. Testo za piškote bo precej gosto. Dodajte BAM temno čokolado in mešajte približno 5 sekund, da se enakomerno porazdeli.

4. Korak

Testo za piškote enakomerno vtisnite v pripravljen pekač. Pecite 20-25 minut ali dokler kolač ni rahlo zlato rjav. Morda boste želeli torto po 15 minutah ohlapno pokriti z aluminijasto folijo, da preprečite močno porjavitev ob robovih. Vzamemo iz pečice in pekač postavimo na rešetko, da se popolnoma ohladi. Ko je torta ohlajena, z ostrim nožem ali kovinsko lopatko odstranite stranice piškotne torte iz pekača in prenesite v servirno posodo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno