BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Recept: sočna čokoladna torta

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (4)
  • Čas priprave: 35 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 18
recept: socna cokoladna torta

Najbolj neverjetna čokoladna torta je polna sočne, čokoladne popolnosti. To je čokoladna torta, o kateri ste sanjali! Ta torta na osnovi kakava je intenzivno čokoladna in neverjetno sočna. Enostavna priprava vas bo vsakič znova navdušila. Odlična čokoladna torta, ki jo lahko imate na svojem seznamu za pozabljene rojstne dneve, obiskovalce v zadnjem trenutku ali nujne želje po čokoladi v petek zvečer. Ta recept lahko uporabite tudi za pripravo večnadstopnih tort, piškotov ali mini piškotov.


Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.


Sočna čokoladna torta je lahko še bolj sočna, če ji dodate še jagode. Recept za čokoladno torto z jagodami čaka tukaj. 


Čokoladno torto pa lahko pripravite še na druge načine. Spodaj je nekaj predlogov:


Za vas pa smo pripravili še VIDEO recept za pripravo slastne Kinder bueno torte. Pogledate ga lahko tukaj.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

  • Maslo za premaz tortnega pekača

Navodila za uporabo:

1
Pečico ogrejte na 175 stopinj Celzija.
2
Z maslom premažite tortni pekač. Nato na pomaščen pekač potresite moko in ga obrnite okoli, da tako odstranite odvečno moko, ki se ni prijela na pekač. To ponovite za vsako peko čokoladne plasti posebaj.
1
Moko, sladkor, kakav, sodo bikarbono, pecilni prašek in sol zmešajte pri nizki hitrosti in toliko časa, da dobite enakomerno zmes.
2
Dodajte jajca, pinjenec, toplo vodo, olje in vanilijevo pasto. Nato zmes stepajte na srednji hitrosti, dokler ne dobite gladke zmesi.
3
Pripravljeno maso za testo razdelite na tri enakomerne dele. Lahko si pomagate s tehtnico in pripravljeno zmes za testo stehtate in ločite na tri enakomerne količine. Tako boste dobili tri enakomerne plasti za torto.
4
Vsako plast pecite 30-35 minut, odvisno od pečice.
5
Ko je testo pečeno, ga ohladite.
1
V večji skledi skupaj pretlačite maslo in kremni sir, da postaneta puhasta.
2
Dodajte kakav v prahu in vanilijevo pasto. Mešajte, dokler ne dobite enotne zmesi.
3
Stepite sladkor v prahu po eno skodelico naenkrat. Po potrebi dodajte mleko, da dobite mazljivo strukturo. Krema mora biti zelo goste strukture, dodatno se bo zgostila še v hladilniku.
1
Prvo pečeno in ohlajeno čokoladno plast postavite v pekač in jo enakomerno premažite s čokoladno kremo. Postopek ponavljate toliko časa, da vam zmanjka plasti in čokoladne kreme. Čokoladna krema je mišljena tudi za premaz torte, tako da upoštevajte enakomerno deljenje kreme. Torto nato za uro ali dve postavite na hladno, da čokoladna krema dobi pravilno strukturo. Pa dober tek!

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,68 €
Skupaj:
26,80 €24,12 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno