1
V multipraktik damo namočene mandlje, datlje, kakav, kokosovo maslo in javorjev sirup. Dobro zmiksamo, dokler se zmes ne sprime v kepico.
2
Dno pekača prekrijemo z tanko, prozorno folijo, za vsak slučaj, da se ne bi preveč prijemalo. Testo dobro in enakomerno pritisnemo ob dno.
3
V multipraktiku zmiksamo indijske oreščke, dodamo dober deciliter sveže iztisnjenega pomarančnega soka, lupinico pomaranč, javorjev sirup in stopljeno kokosovo maslo. Dobro zmiksamo, dokler na nastane zmes kremasta.Dobljeno zmes vlijemo na podlago in postavimo v hladilnik.
4
Za čokoladno zmes v posodici zmešamo: javorjev sirup, stopljeno kokosovo maslo, kakav v prahu in malce cimeta. Prelijemo čez pomarančni del. Torto za par ur postavimo v hladilnik, da se strdi.
5
Presne torte so odlične za ljudi, ki so alergični na jajca, moko in mleko, saj teh stvari ne vsebujejo, so pa obenem zelo nastine.