BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Piškoti z belo čokolado in brusnicami

  • (1)
  • Čas priprave: 25 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10
piskoti z belo cokolado in brusnicami

Ti piškoti z belo čokolado in brusnicami so neverjetno mehki, polni koščkov bele čokolade in posušenih brusnic. Popolni za vaš praznični pladenj s piškoti! Osnova za testo za piškote z belo čokolado in brusnicami je podobna tisti, s katero lahko pripravite tudi piškote s čokolado. K testu za piškote vedno dodajte tudi rjav sladkor, ker piškotno testo navlaži in jih tako naredi še okusnejše. K piškotom smo tokrat dodali tudi BAM belo čokolado, ki se odlično ujame s kiselkastim sadjem kot so brusnice, maline, gozdnimi sadeži ali citrusi.

BAM nasvet: testo za piškote pustite na hladnem počivati vsaj dve uri. Tako boste preprečili, da bi se piškoti v pečici preveč razlezli.

Sestavine recepta so primerne za približno 40 piškotov.

Poleg piškotov z belo čokolado in brusnicami lahko ponudite še:

Za vas smo pripravili tudi nekaj VIDEO receptov za peko piškotov.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Piškoti z belo čokolado in brusnicami

  • Čas priprave: 25 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak V posebni skledi zmešajte maslo, rjavi sladkor in beli sladkor. Mešajte približno minuto ali dve oziroma dokler se sestavine dobro povežejo. Postopoma dodajajte jajca, nato primešajte še BAM vanilijevo pasto. Počasi dodajajte suhe sestavine in nadaljujte z mešanjem, dokler se sestavine popolnoma povežejo. Po potrebi pa zmes postrgajte še po stranicah sklede. Nato primešajte BAM belo čokolado in posušene brusnice, dokler ne dobite enotne zmesi. Pripravljeno testo za piškote nato tesno pokrijte in postavite v hladilnik za vsaj 2 uri.
1. Korak Ko je testo skoraj ohlajeno, segrejte pečico na 180 °C. Velike pekače obložite s papirjem za peko ali silikonskimi podlogami za peko. Piškotno testo vzamite iz hladilnika. Zajamite testo za piškote (približno ena velika žlica in pol na piškot) in jih položite na pripravljene pekače. Med vsako kroglico piškotnega testa pustite malo prostora, saj se bodo med peko rahlo razširile. Pecite v ločenih serijah 180°C 10-12 minut oziroma dokler robovi piškotov ne bodo rahlo porjaveli, vrhovi pa se strdili. Piškote nato odstranite iz pečice in ohladite na pekaču 5-10 minut, nato pa piškote prenesite na rešetko, da se popolnoma ohladijo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,98 €
Skupaj:
17,82 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno