BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Dvojni ameriški piškoti s čokolado

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
dvojni ameriski piskoti s cokolado

Najboljši recept za dvojne čokoladne piškote mora očitno vsebovati dvojno dozo čokolade. Ti mehko pečeni debeli in krhki dvojni ameriški piškoti s čokolado so bogati in podobni pudingu s sočno sredico, rahlo hrustljavimi robovi in ​​množico stopljenih čokoladnih koščkov v vsakem veličastnem grižljaju.

Nasvet za uspeh: uporabite naravni nesladkan kakav v prahu.

Ker za pripravo dvojnih ameriških piškotovo s čokolado uporabimo sodo bikarbono, je pomembno, da uporabimo naravni kakav v prahu, saj je malo kisel. Kako oblikovati testo za piškote To testo za piškote bo nekoliko lepljivo, tudi če ga bomo dobro ohladili. Pri oblikovanju si lahko pomagamo z žlico, da bomo tako lažje oblikovali in razporedili ameriške piškote. Vsaka kroglica testa naj bo velika za približno 1,5 žlice. Ko zajamemo testo, ga čim bolje oblikujte v visoke stebričke kroglice. Višje kroglice ohlajenega testa = debelejši pečeni piškoti. Testo za piškote se vam bo med oblikovanjem nedvomno prijelo na roke, zato imejte v bližini kuhinjsko krpo ali papirnato brisačo.

Ameriški piškoti se dobro razumejo tudi z drugimi, okusnimi piškoti. Par idej za družbo najdete spodaj:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Dvojni ameriški piškoti s čokolado

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V veliki skledi z ročnim ali stoječim mešalnikom, opremljenim z nastavkom za lopatico, stepajte maslo, sladkor in rjavi sladkor skupaj na srednji visoki hitrosti, dokler zmes ne postane puhaste in svetle barve, približno 2-3 minute. Dodajte jajce in BAM vanilijevo pasto ter stepajte na visoki hitrosti, dokler se ne združita.

2. Korak

V ločeni skledi zmešajte moko, kakav v prahu, sodo bikarbono in sol, dokler se sestavine ne združijo. Z mešalnikom, ki teče na nizki hitrosti, jih počasi vlijte k mokrim sestavinam. Stepajte pri nizki temperaturi, dokler se ne združijo. Testo za piškote bo precej gosto. Preklopite na visoko hitrost in stepite mleko, nato pa še BAM temno čokolado. Testo za piškote bo lepljivo in lepljivo. Testo tesno pokrijte in ohladite v hladilniku za najmanj 3 ure in največ 3 dni. Hlajenje je obvezno.

3. Korak

Testo za piškote vzemite iz hladilnika in pustite stati na sobni temperaturi 10 minut. Če je testo za piškote ohlajeno dlje kot 3 ure, ga pustite stati na sobni temperaturi približno 20 minut. Tako je ohlajeno testo za piškote lažje zajemati in zvijati.

4. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Velike pekače obložite s pergamentnim papirjem ali silikonskimi podlogami za peko.

5. Korak

Zajemajte in razvaljajte testo, kupček 1,5 žlice testa vsakega, v kroglice. Da boste dobili debelejši piškot, naredite kroglice višje, kot so široke (skoraj kot valj ali steber). Razporedite 2-3 cm narazen.

6. Korak

Piškote pecite 11-12 minut ali dokler se robovi ne zdijo strjeni, sredina pa še vedno mehka. Namig: Če se do 9. minute ne razlijejo, jih vzemite iz pečice in s pekačem 2-3x rahlo udarite po pultu. Nato nadaljujte s peko.

7. Korak

Piškote hladite 5 minut na pekaču. Prenesite na hladilno stojalo, da se popolnoma ohladijo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,93 €
Skupaj:
26,37 €

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno