1. Korak
Pečico segrejemo na 180°C. Jajci ločimo; beljake stepemo v sneg. Rumenjake bledo stepemo s sladkorjem, oljem in vodo. Suhe sestavine premešamo in presejemo k rumenjakom. Z ročnim mešalnikom gladko zmešamo, nato z lopatko primešamo stepene beljake. Maso enakomerno razporedimo po pekaču, velikosti 18 x 25 cm, ki smo ga obložili s papirjem za peko (dno), in pečemo 25 minut. Medtem ko se biskvit peče, pripravimo preliv. Pečen biskvit takoj prelijemo s čokoladnim mlekom in pustimo, da se ohladi.
2. Korak
Vse sestavine za kremo damo v posodo in gladko zmešamo. Kremo enakomerno premažemo po ohlajenem biskvitu in damo na hladno, da se nekoliko ohladi.
3. Korak
Čokolado z maslom stopimo nad paro in ohladimo do mlačnega. Glazuro enakomerno prelijemo po kokosovi kremi in damo na hladno, da se čokolada strdi. Pecivo nato narežemo na kocke in poljubno dekoriramo.