BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Browniji na hitro

  • (1)
  • Čas priprave: 50 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10
browniji na hitro

Za brownije na hitro smo uporabili samo šest glavnih sestavin. Ker smo pripravili brownije po receptu brez pecilnega praška, so jajca bistvenega pomena, da bodo browniji v pečici res lepo narastli. Prav tako smo receptu dodali sladkor v prahu, ki deluje kot trik za pripravo brownijev na hitro. Sladkor v prahu vsebuje koruzni škrob, ki pomaga zgostiti testo. BAM kakav v prahu poskrbi za lepo rdeče-rjavo barvo. Pred dodajanjem k sestavinam ga je potrebno presejati, saj tako poleg okusa poskrbi še za sočnoin puhasto strukturo. Dodamo še olje in BAM vanilijevo pasto, ki poskrbi, da se sestavine med sabo lepo povežejo in še dodatno okrepi čokoladni okus.

Brownije na hitro lahko pripravite z okusom banane in arašidovega masla, malinami ali čokolado.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Browniji na hitro

  • Čas priprave: 50 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Pečico segrejte na 170 stopinj Celzija. Pekač dimezije 20 x 20 x 4 cm premažite z maslom ali pa ga obložite s paprijem za peko.
2. Korak V srednje veliko posodo dodajte sladkor, moko, BAM kakav v prahu, sladkor v prahu, BAM temno čokolado in sol. S kuhalnico premešajte le toliko, da se sestavino pomešajo med seboj.
3. Korak V veliki skledi stepite jajca, olje, vodo in BAM vanilijevo pasto. Mešajte toliko časa, da dobite gosto, puhasto zmes. Nato dodajte mešanico sladkorja, moke, BAM kakava v prahu, sladkorja v prahu, BAM temne čokolade in soli. Mešajte toliko časa, da se sestavine povežejo med seboj.
4. Korak Testo vlijte v pripravljeno ponev in z lopatko zgladite vrh. Pečemo približno 40 minut. Če je biskvit pečen, lahko preverite z zobotrebcem. V tem primeru je dobro, da na zobotrebcu ostane nekaj koščkov biskvita, saj to pomeni, da bodo browniji na hitro bolj sočni. Če bo zobotrebec popolnoma suh, bo biskvit sicer pečen, vendar ne bo tako zelo sočen. Pred rezanjem brownije popolnoma ohladite.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,37 €
Skupaj:
30,33 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno