BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Vroča čokolada stepena

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 4
vroca cokolada stepena

Doma pripravljena vroča čokolada? Veš, tista sladka, kremasta nebeška stvar, zaradi katere so pravkar zaplesale tvoje brbončice?

Stepena vroča čokolada je kot nalašč za prihajajoče decembrske večere, ko se zaviti v odejo grejemo z rokami oviti okoli toplega skodelice vroče čokolade.

Stepeno vroča čokolada je pripravljena z BAM čokolado in sveže stepeno smetano. Glavno vlogo pa igra mlečna čokolada. BAM mlečna čokolada vsebuje pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem čokoladnem okusu. Je izjemno kremasta in finega karamelnega priokusa.

Z BAM mlečno čokolado si pripravi še:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Vroča čokolada stepena

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 4

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak V loncu na nizkem ognju ali v mikrovalovni pečici stopite temno čokolado. Ko je popolnoma stopljena jo prelijte v pripravljen kozarec. Čez čokolado prelijte mleko in pustite.
2. Korak Na enak način kot temno čokolado stopite tudi mlečno vročo čokolado in jo pustite na strani, dokler se ne ohladi, saj jo bomo kasneje dodali v stepeno smetano.
3. Korak V ločeni posodi z ročnim mešalnikom stepajte ohlajeno smetano za stepanje, dokler ne nastanejo mehki vrhovi - ne stepajte predolgo, saj ne želite trdnega snega oz. smetane! Kremni smetani prilijte stopljeno pripravljeno mlečno vročo čokolado in samo premešajte. Ne stepajte predolgo, saj mora nastati rahla čokoladna krema.
4. Korak Čokoladno kremo s pomočjo žlice nadevajte na mleko, posujte s penicami, posipajte s kakavom ali po želji, prelijte z še nekaj stopljene temne čokolade in postrezite takoj. Kremo zmešajte z mlekom in stopljeno temno čokolado, ter uživajte v svoji sladki skodelici.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-4,06 €
Skupaj:
36,54 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno