BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladna torta brez peke

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
cokoladna torta brez peke

To lahko postane vaš novi najboljši recept za čokoladno torto brez peke. S super vlažno in mehko notranjostjo, a hkrati lahko teksturo in enostavno pripravo, vas reši v marsikateri situaciji: ali je to nenapovedan obisk ali pa poteši željo po sladkem, ne da pri tem porabite skoraj polovico dneva, kjer vas na koncu pričaka še gora umazane posode. Za enostavno pripravo poskrbijo tudi sestavine, saj je čokoladna torta brez peke pripravljena le iz šestih sestavin.

Mlečna in temna čokolada ji dajeta okus, čvrsto stepena smetana in konzervirano mleko poskrbita za sočnost, piškoti in maslo pa za teksturo.

Sestavine zadostujejo za osem kosov torte, pekača premera 23 cm. V kolikor imate večji ali manjši pekač, ni potrebno prilagajati sestavin. Če je pekač manjši, bodo kosi torte višji, če je večji pa bodo manjši.

BAM nasvet: pekač, v katerem boste pripravljali čokoladno torto, obložite s papirjem za peko. Tako boste torto lažje odstranili iz obroča in jo postregli. 

Čokolado lahko nadomestite tudi z Oreo piškoti in tako pripravite Torto brez peke z Oreo piškoti.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta brez peke

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Čajne piškote zdrobite s kuhinjskim robotskim pomočnikom ali s pomočjo kladiva in plastične vrečke. Čokolado skupaj z maslom raztopite nad vodno kopeljo.
2. Korak Ko se čokolada raztopi in malo ohladi, dodamo čvrsto stepeno sladko smetano in kondenzirano mleko. Nežno mešamo, da se sestavine povežejo v enotno zmes. Ko je zmes dobro premešana, jo prelijemo v skledo, v katero smo zdrobili čajne piškote. Mešanico dobro premešamo.
3. Korak Pekač, v katerem bomo hladili čokoladno torto brez peke, obložimo s papirjem za peko. Nato vanj vlijemo pripravljeno čokoladno-piškotno zmes, ki jo rahlo potlačimo z vilico. Tako pripravljeno pokrijemo s folijo in jo v hladilniku hranimo vsaj 6 ur. Ko se ohladi, je pripravljena na postrežbo! Preden pa jo postrežete, jo lahko posujete s kakavom v prahu in ji dodate pražene lešnike, crispy ali pokajočo čokolado. Pa dober tek!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,58 €
Skupaj:
32,22 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno