BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Torta brez peke z Oreo piškoti

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
torta brez peke z oreo piskoti

Torta brez peke z Oreo piškoti po spodnjem receptu je sladica, ki jo lahko pripravite kadarkoli, ne glede na letni čas. Osnova za pripravo torte brez peke se začne z dnom iz Oreo piškotov. To je preprosta mešanica zdrobljenih Oreo piškotov in nekaj stopljenega masla. Če se vam zdi, da je to skoraj preprosto in da se piškotno dno ne bo držalo skupaj, jo lahko za približno 10 minut pečete pri 175 stopinj Celzija. Vendar to ne bo potrebno, če boste piškotno dno res dobro pritisnili ob rob pekača. Kasneje, ko se maslo ohladi, deluje kot lepilo in skrbi, da piškotno dno ostane v celoti. Za nadev bomo potrebovali kremni sir, sladko smetano, sladkor in Oreo piškote. V kremo bomo dodali še BAM vanilijevo pasto, ki poskrbi, da se sestavine povežejo med seboj, hkrati pa s semeni vanilije poskrbi za popoln izgled.


BAM nasvet:
preden začnete s peko, se prepričajte, da bo kremni sir sobne temperature, saj tako preprečite grudice v kremnem nadevu.

Sestavine so primerne za pekač premera 23 cm in zadostujejo za 12 kosov.


Če Oreo piškoti niso vaši najljubši, lahko pripravite torto brez peke tudi po tem receptu ali pa svoje brbončice razvajate s čokoladno torto brez peke.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Torta brez peke z Oreo piškoti

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

  • 24 Oreo piškotov
  • 60 g neslanega masla
  • 6 Oreo piškotov

Navodila za uporabo:

1. Korak Oreo piškote zdrobite. Lahko si pomagate s kuhinjskim robotom, lahko pa jih zdrobite s pomočjo kladiva in plastične vrečke.
2. Korak Zdrobljene piškote stresite v posodo in jim dodajte stopljeno maslo. Mešajte toliko časa, da se drobtine navlažijo z maslom.
3. Korak Dno pekača obložite s peki papirjem in dodajte piškotno dno. Piškotno dno poravnajte in ga z vilico čimbolj pritisnite ob dno pekača. Med pripravo kremnega nadeva za torto brez peke, piškotno mešanico hranite v hladilniku.
4. Korak V posodo dodajte kremni sir in ga s pomočjo mešalnike mešajte toliko časa, da dobite enotno zmes. Dodajte sladkor v prahu in BAM vanilijevo pasto in ponovno mešajte toliko časa, da se sestavine povežejo v enotno zmes. Sladko smetano vlijte v ločeno posodo in stepajte toliko časa, da se začnejo delati vrhovi. Stepeno smetano nato nežno dodajte v mešanico kremnega sira, sladkorja in vanilijeve paste. Dodajte še nasekljane Oreo piškote.
5. Korak Pripravljeno kremno zmes dodajte na ohlajeno piškotno eno. Enakomerno razporedite. Na vrh lahko dodate Oreo piškote, sveže maline, BAM prelive ali drugo dekoracijo po želji. Torta brez peke bo za postrežbo pripravljena po štirih do petih urah hlajenja. Pa dober tek!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno