NOVO: Preliv Ananas Mango s 70% sadnega deleža, ki združuje eksotične okuse ananasa in manga.

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Raffaello kroglice

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 3 ure 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 10
raffaello kroglice

Raffaello kroglice po tem receptu od nas zahtevajo nekoliko več časa kot običajne kroglice Raffaello, vendar njihov okus odtehta vse.


Pripravite veliko Raffaello kroglic, saj bodo pošle v trenutku. Praženi mandlji, slasten kokosov nadev in obliv nežne bele čokolade bodo poskrbeli za pravo sladko razvajanje, za edinstven okus v nadevu pa poskrbi BAM kokosov namaz, ki je prava bomba!

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10 % popust na celotni nakup.

Za pripravo Raffaello kroglic smo uporabili belo čokolado, ki je sestavljena iz kakavovega masla, mleka v prahu, sladkorja, vanilije in sojinega lecitina. Čeprav vsebuje maščobe iz kakavovih strokov, ne vsebuje nobenih kakavovih delcev, ki imajo okus in lastnosti temne čokolade.

Recept je del BAM knjige receptov: Sladki prigrizki.


In čeprav se bela čokolada topi na približno enak način kot temna čokolada, moramo biti pri topljenju malce bolj previdni, saj je bela čokolada zaradi sestavin in strukture rahlo zahtevnejša. Kako raztopimo belo čokolado si preberite tukaj.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
Belo čokolado stopimo nad paro in ohladimo. Voda, nad katero topimo čokolado, ne sme vreti; posoda s čokolado pa se ne sme dotikati vode.
2
Sir mascarpone, kokosov namaz in kondenzirano mleko razmešamo, da dosežemo gladko maso. Dodamo ohlajeno stopljeno čokolado in kokosovo moko. Maso dobro premešamo, jo na stik pokrijemo s plastično folijo in za vsaj 2 uri postavimo v hladilnik, da se strdi.
3
Medtem prepražimo mandlje: stresemo jih na pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko, in pečemo v ogreti pečici na 200°C 8-10 minut. Ohladimo.
4
Kosmiče in mandljeve lističe zmeljemo v sekljalniku.
5
Ohlajeno maso zajemamo z žličko in odtehtamo približno 13 g težke kupčke. V sredino vsakega potisnemo mandelj in ga oblikujemo v kroglico. Vsako kroglico povaljamo v mandljevem prahu. Kroglice za pol ure postavimo v hladilnik, medtem pa pripravimo obliv.
6
Belo čokolado in kokosovo olje stopimo nad paro. Prelijemo v ožji lonček in ohladimo vsaj do mlačnega.
7
Kroglice s pomočjo vilice potopimo v obliv in povaljamo v kokosovi moki. Odlagamo jih na pladenj in položimo v hladilnik, da se obliv strdi.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,97 €
Skupaj:
39,70 €35,73 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno