Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Piškoti z espressom, čokolado in vanilijo

  • (1)
  • Čas priprave: 40 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
piskoti z espressom cokolado in vanilijo

Ena izmed vedno pomembnejših sestavin pri ustvarjanju slaščic je tudi instant kava. A, ne za pitje, vedno pogosteje jo dodajamo v sladice. Kavo najpogosteje dodamo v čokoladne sladice oziroma tiste, kjer želimo še dodatno izpostaviti čokoladni okus. Običajno te sladice na koncu nimajo okusa po kavi, imajo pa nekaj skrivnostnega zaradi česar si jih boste zaželeli še večkrat.


Piškoti z espressom, čokolado in vanilijo bodo mehki in puhasti in morda celo boljši dan po tem, ko so pečeni. Če ste vi ali vaša družina ali prijatelji občutljivi na kofein, lahko zmanjšate količino espressa v piškotih.


Piškoti z espressom, čokolado in vanilijo pa se odlično razumejo tudi z: 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Piškoti z espressom, čokolado in vanilijo

  • Čas priprave: 40 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Rešetke pečice nastavite na sredino ter pečico segrejte na 200°C. 2 velika pekača obložite s papirjem za peko. V majhni skledi zmešajte espresso v prahu in mleko ter mešajte, dokler se ne raztopita. V veliki skledi zmešajte moko, kakav v prahu, sodo bikarbono in sol.

2. Korak

V drugi veliki skledi penasto umešamo maslo in sladkor. Dodajte jajca in mešajte, dokler ne postanejo svetle barve, približno 2 minuti. Dodajte espresso mešanico in BAM vanilijevo pasto ter mešajte, dokler se ne povežeta. Dodajte suhe sestavine in mešajte. Dodajte BAM temno čokolado in mešajte, dokler se sestavine ne povežejo. Zmes za piškote zajemite (približno 3 jedilne žlice) in ustvarite piškote. Pecite, dokler se robovi ravno ne strdijo, 10 minut. Nato pustite, da se piškoti na pekaču ohlajajo še 10 minut, nato pa jih prestavite na rešetko, da se popolnoma ohladijo. Ob piškote postrezite še BAM kavno-lešnikov namaz.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,68 €
Skupaj:
33,12 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno