1
S papirjem za peko obložite okrogel pekač. V večji posodi najprej z metlico zmešajte suhe sestavine - presejano moko, kakav, sladkor in pecilni prašek. V manjši posodi z električnim mešalnikom dobro zmešajte mokre sestavine – jogurt, olje, jajca in dodajte vanilijev sladkor. Ko se mokre sestavine popolnoma premešajo med seboj, jih dodajte v večjo posodo k suhim sestavinam in narahlo mešajte, medtem pa zraven počasi dodajajte že skuhano kavo.
Ko se sestavine popolnoma prepojijo, zmes razdelite na dva enaka dela. Najprej v okroglem pekaču specite prvo polovico, ko je ta pečena, pa še drugo. Pecite pri 175 °C približno 35–40 minut. Ali je biskvit pečen, lahko preverite z zobotrebcem tako, da ga zapičite v sredino testa. Če se na zobotrebcu nahajajo koščki testa, potem testo še ni pečeno. Če je zobotrebec popolnoma suh ali se na njem nahaja zelo malo suhih koščkov testa, je testo pečeno. Ko je biskvit pečen, počakajte približno 30 minut, da se ohladi, nato ga vzemite iz pekača.