Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Mini margarita cheesecake

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 16
mini margarita cheesecake

Mini margarita cheesecake tortice so kot nalašč za vaše naslednje praznovanje. Nadev je sestavljen iz osmih sestavin, vključno s tekilo in limeto. 

Mini margarita cheesecake tortice bodo kot kos cheesecake tortice brez vilice in hkrati kot margarita brez kozarca! Monoporcijske sladice so zelo priljubljene na zabavah, saj jih lahko gostje vzamejo brez rezanja, delitve in porcioniranja.

Poleg enostavnega doziranja pa mini margarita cheesecake pričarajo zabaven nepričakovan okus margarite, ki ima okus po počitnicah! Poln okus sveže limete in rahlo začinjen s tekilo.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.

Veliko kontrastne teksture iz hrustljave piškotnega skorje in kremastega nadeva. Mini margarita cheesecake je čudovito okrašena s stepeno smetano.

Poleg ali namesto mini margarita cheesecake sladice lahko ponudite tudi:

Mojačokolada.si - Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | Mojačokolada.si. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mini margarita cheesecake

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 16

Sestavine:

  • 125 g piškotov
  • 25 g sladkorja
  • 45 g neslanega masla sobne temperature
  • 450 g kremnega sira
  • 100 g sladkorja
  • 30. g kisle smetane
  • 8 g moke
  • 30 ml tekile
  • 15 ml pomarančnega soka
  • 15 ml limetinega soka
  • 2 čajni žlički limetine lupinice
  • 2 jajci sobne temperature
  • 240 ml sladke smetane za stepanje
  • 25 g sladkorja
  • 15 ml tekile
  • 15 ml limetinega soka

Navodila za uporabo:

1. Korak Pečico segrejemo na 180°C. Standarden pekač za mafine na 12 kosov obložimo s papirnatimi modelčki za mafine. Pripravimo piškotno dno. Zmešamo vse sestavine (piškote, sladkor in maslo) v srednji skledi. Mešanica bo peščena. Piškotno dno ob dno pekača trdno pritisnemo z vilico. V vsak modelček damo približno eno jedilno žlico.
2. Korak Nadeljujemo s pripravo nadeva. Z ročnim ali stoječim mešalnikom, opremljenim z lopatico ali nastavkom za stepanje, stepemo kremni sir in sladkor na srednji do visoki hitrosti, dokler zmes ni povsem gladka in kremasta, približno 2 minuti. Dodamo kislo smetano, moko, tekilo, pomarančni sok, limetin sok in limetino lupinico. Stepamo, dokler se sestavine ne povežejo. Med mešanjem pri srednji hitrosti, dodamo po eno jajce naenkrat in stepamo le toliko časa, da se združita, preden dodate naslednje. Testo bo gosto. Testo razdelimo v papirnate modelčke. Vse skupaj pečemo približno 20 minut.
3. Korak Pekač postavimo na rešetko in pustimo, da se mini cheesecake ohlajajo pri sobni temperaturi 45 minut, nato jih prestavimo v hladilnik in hladimo vsaj 2 uri in največ 24 ur.
4. Korak Pripravimo še smetano.Z ročnim mešalnikom ali stoječim mešalnikom, opremljenim z nastavkom za stepanje, stepemo hladno smetano, sladkor, tekilo in limetin sok na srednji do visoki hitrosti, dokler na smetani ne nastanejo srednji vrhovi, približno 3–4 minute. S stepeno sladko smetano in pomočjo dresirne vrečke okrasimo mini cheesecake tortice.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno