BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Kinder bueno cheesecake

  • (6)
  • Čas priprave: 6 ur 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
kinder bueno cheesecake

Zagotovo ste že pripravljali Kinder bueno torto, ki z neverjetnim okusom navduši prav vsakega, ki jo dobi na krožnik. Tokrat pa smo pripravili recept za neverjetno okusen Kinder Bueno cheesecake! Tako je, Kinder bueno cheesecake pripraviš brez peke.

Cheesecake tortica z prizanesljivim nadevom Kinder bueno, maslenimi piškoti in zdrobljeno osnovo Kinder bueno čokoladic. Priprava je popolnoma enostavna, okus pa božanski. V kremo Kinder bueno cheesecake tortice lahko dodamo tudi BAM lešnikov namaz, z ravno pravšnjo kombinacija lešnikov, kremastega mleka in trsnega sladkorja. Kombinacija ustvari odličen in okusen lešnikov namaz, ki bo prvi žlici takoj spomni na okus slavnih Kinder bueno čokoladic.


BAM nasvet:
 pri stepanju sladke smetane uporabite res dobro ohlajeno smetano, saj se bo ta stepla hitreje in pri tem ne boste imeli težav.


Ljubitelji Kinder bueno čokoladic pripravite še:


Ali pa se odločite za cheesecake s čokoladnim ganachem. Recept čaka tukaj.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Kinder bueno cheesecake

  • Čas priprave: 6 ur 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

  • 300 g maslenih piškotov
  • 130 g neslanega masla
  • 1 Kinder Bueno čokoladica (štiri tablice)

Navodila za uporabo:

1. Korak Pekač za peko obložite s papirjem za peko. Piškote razdrobite skupaj s Kinder bueno čokoladicami. Zdrobljeno piškotno dno prestavite v posodo in mu dodajte rahko ohlajeno stopljeno maslo. Dobro premešajte in prestavite v pekač. Piškotno mešanico z vilico enakomerno potlačite ob dno pekača. Piškotno dno naj se ohlaja, v tem času pa pripravite kremo iz Kinder bueno čokoladic.
1. Korak Za nadev najprej stepite sladko smetano, sladkor v prahu in kremni sir. Na najvišji hitrosti stepajte toliko časa, da se zmes ne zgosti oziroma se na njej ne začnejo delati vrhovi. Kinder čokolado stopite in pustite, da se ohladi. V stopljeno Kinder bueno čokolado dodajte BAM lešnikov namaz in BAM vanilijevo pasto. Vse skupaj dodajte k mešanici smetane. Mešajte toliko časa, da se sestavine povežejo medseboj.
1. Korak Kremo s Kinder bueno čokolado enakomerno razporedite po pripravljenem piškotnem dnu. Vse skupaj v hladilniku ohlajajte vsaj šest ur, najbolje, da se Kinder bueno brez peke ohlaja čez noč.
1. Korak Ko se Kinder bueno ohladi, pripravite dekoracijo. Nad vodno kopeljo stopite belo in mlečno čokolado v dveh ločenih posodah. Z čajno žličko pokapajte mlečno čokolado in nato belo čokolado, da ustvarite marmorni vzorec. Dodajte še Kinder bueno čokoladice in postrezite!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,73 €
Skupaj:
24,57 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno