BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Kremne limonine lučke

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6
kremne limonine lucke

Te kremne limonine lučke bomo pripravili samo iz ŠTIRIH sestavin in bodo postala naša nova najbolj osvežilna in zdrava poslastica. Te kremne limonine lučke so narejene iz jogurta, limon, mandljevega mleka in medu (ali agave). Čeprav so sestavine le štiri, moramo poskrbeti, da se izberemo prave.

Pri izbiri jogurta ne oklevajmo predolgo. Najboljša izbira bo sicer nemasten grški jogurt, vendar je primeren tudi kakšna druga vrsta jogurta. Če se odločimo za jogurt z okusom, izberemo takšnega, ki se bo dobro ujemal z okusom limone. Zdaj pa glavna sestavina, to so limone.

Za aromo sladolednih lučk bomo uporabili sok in lupinico limone. Če bi morali izbrati najbolj osvežilen okus poletja, je to zagotovo limona. Zato pripravljamo kremne limonine sladoledne lučke. A ne pozabimo, limone so okusne skozi vse leto, zato lahko v teh kremnih limoninih lučkah uživamo tudi pozimi. Izbira medu je samoumevna.

Med se odlično ujema s trpkim grškim jogurtom in limoninim sokom.

Ob kremne limonine lučke lahko postrežemo tudi:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Kremne limonine lučke

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Vse sestavine zmešamo. Previdno vmešamo posip, saj lahko rahlo prebarva barvo. Zmes bo gosta. Če želite slajše kremne lučke, lahko dodamo še malo medu. Če želimo več limone, dodamo več soka ali lupinice.

2. Korak

Zmes enakomerno vlijemo v vsak modelček za sladoled. Če ima model za sladoledne lučke reže za palčke, jih lahko vstavimo pred zamrzovanjem – če ne, zamrznemo za 2 uri, nato pa v sredino postavimo leseno palčko za sladoledne lučke. Nadaljujemo z zamrzovanjem še dodatne 3-4 ure ali čez noč.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,00 €
Skupaj:
0,00 €

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno