BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Sladoled z rumom in rozinami

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 5
sladoled z rumom in rozinami

Sladoled z rumom in rozinami je pripravljen z BAM mešanico za sladoled. Mešanica za sladoled je izvrstna mešanica za pripravo sladoleda in sladolednih slaščic doma. Mešanica ustvari okusen, puhast in lahek domač sladoled z okusom mlečnega cvetu, za katerega sploh ne potrebujemo aparata za pripravo sladoleda.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10 % popust na celotni nakup.


Priprava tega sladoleda je zelo preprosta, saj se mešanico za sladoled preprosto zmeša s stepeno sladko smetano. Odlično se k sladoledu priležejo naši namazi - čokoladni, lešnikov ali pistacijin namaz! Sladoledni mešanici bomo v tem primeru dodali rozine in rum in ustvarili sladoled, ki mu pravijo tudi "punč rum".

Namesto sladoleda z rumom in rozinami lahko pripravite tudi banana split, v katerega dodate sladoledne kepice z okusom manga, maline in vanilije. Recept čaka TUKAJ.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Tiktok mojacokolada

Navodila za uporabo:

1
Rozine čez noč namočite v rum v nepredušni posodi.
2
V večji suhi posodi pripravite nesladkano sladko smetano za stepanje in jo z ročnim električnim mešalnikom stepite skoraj do čvrstega, dokler se na površju ne začnejo tvoriti vršički. Takšni stepeni smetani dodajte mešanico za sladoled in z električnim mešalnikom dobro zmešajte stepeno smetano in sladoledno mešanico. Sladoledni osnovi primešajte namočene rozine in BAM vanilijevo pasto.
3
Sladoledno osnovo prestavite v manjše posodice ter postavite v zamrzovalnik za vsaj 40 minut.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno