BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladna krema za torto, košarice ali kolačke

  • (1)
  • Čas priprave: 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 3
cokoladna krema za torto kosarice ali kolacke

Čokoladna krema, s katero lahko okrasite torto, napolnite košarice iz krhkega testa ali ravno prečene kolačke, vas bo navdušila s popolnoma enostavno pripravo. Čeprav prvi pogled mogoče ne obljublja lahke priprave, naj vam povemo, da za samo pripravo čokoladne kreme potrebujete le tri sestavine.


Najbolj pomembna sestavina je sladka smetana. Sledi ji BAM kakav v prahu, ki čokoladni kremi doda okus čokolade. Ker pri pripravi uporabljamo nesladkan kakav, je tretja sestavina recepta že znana, to je sladkor. Pri sami pripravi pa je pomembno, da sestavine pravilno dozirate in sledite postopku priprave. Če smetano preveč zmešate, lahko opazite, da se iz goste teksture spreminja nazaj v tekočo. Tako čokoladna krema ne bo uspela in bo pretekoča. To lahko popravite tako, da dodate še nekaj smetane in stepate toliko časa, da dobite potrebno gostoto.


Med samo pripravo lahko v smetano dodate okus sadja z BAM prelivom malina, čokoladno kremo pa lahko popestrite tudi z BAM prelivom kokos z vaflji ali s slano karamelo pričarate jesenski pridih.


BAM nasvet:
poskrbite, da bo smetana pred stepanjem res dobro ohlajena. Če je smetana pretopla, se čokoladna krema ne bo strdila. Poskrbite tudi, da boste smetano dovolj dobro stepli.


S sestavinami recepta lahko pripravite 15 kupčkov čokoladne kreme.


Čokoladna krema se odlično uleže na čokoladne mafine z banano ali pa kot dekoracija popestri najboljšo čokoladno torto. Prav tako jo pri dekoracijah in oblivanju sladic brez težav nadomesti čokoladni ganache.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladna krema za torto, košarice ali kolačke

  • Čas priprave: 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 3

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Z mešalnikom pri visoki hitrosti stepemo dobro ohlajeno sladko smetano. Med mešanjem boste opazili, da se bo krema začela mehurčati in nato zgostiti. Mešajte toliko časa, da se začnejo delati trdi vrhovi.
2. Korak Nato dodajte BAM kakav v prahu in sladkor. Mešajte samo toliko časa, da se sestavine med seboj povežejo.
3. Korak Čokoladna krema je pripravljena za dekoracijo vaših najljubših sladic! Lahko ji dodate še nekaj svežega sadja ali druge okuse po vaši izbiri.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,39 €
Skupaj:
12,51 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno