BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Krema za obmazovanje tort ali ganache krema

  • (4)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6
krema za obmazovanje tort ali ganache krema

Vsi vemo, da še tako dobre sladice izgledajo popolno šele takrat, ko jim dodamo dekoracijo. Ena izmed njih je tudi ganache krema. Pripravimo jo lahko na več načinov, kar je najbolj pomembno pa je to, da se pri pripravi držiš vedno enakega postopka. Tokrat poleg sestavin, s tabo delim še par nasvetov, s katerimi bo tvoj ganache zagotovo uspel.


Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.


S čokolado za kuhanje sicer dobiš dober ganache, ampak prava čokolada, ki vsebuje kakavovo maslo, mu bo dala boljši okus. Pazi, da ganache ne pride v stik z vodo. Vedno ga hrani v plastični posodi ali posodi primerni za mikrovalovno pečico, da ga lahko po potrebi pogreješ in tako tudi zmehčaš. Količina, navedena v receptu, je dovolj za obmazanje 2 velikih tort, premera 26cm. Lahko zadostuje za obmazanje tudi 3 tort, odvisno od debeline obmaza, premera in višine torte. Ob tej količni dobiš skoraj vedno nekaj ostanka, saj je za udobno obmazovanje potrebno več ganacha, kot se ga dejansko porabi. Višek pa lahko shraniš v zamrzovalniku.


Zdaj, ko znaš obmazati torto, pa za oblivanje pripravi še svoj najljubši okus torte.


Ganache
pa lahko uporabiš tudi za polnilo piškotov, recept čaka tukaj.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Krema za obmazovanje tort ali ganache krema

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Segrej sladko smetano do vretja in jo pusti vreti še par sekund.
2. Korak Segreto sladko smetano vlij na čokolado in mešaj z metlico toliko časa, da se vsa čokolada stopi.
3. Korak Dodajaj koščke masla in mešaj dokler ne dobiš gladke zmesi.
4. Korak Pokrij s prozorno folijo in pusti na sobni temperaturi, da se ohladi.
1. Korak Segrej sladko smetano do vretja in jo pusti vreti še par sekund.
2. Korak Segreto sladko smetano vlij na čokolado in mešaj z metlico toliko časa, da se vsa čokolada stopi.
3. Korak Dodajaj koščke masla in mešaj dokler ne dobiš gladke zmesi.
4. Korak Pokrij s prozorno folijo in pusti na sobni temperaturi, da se ohladi.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,58 €
Skupaj:
32,22 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno