Temne čokolade za peko se predstavijo. Vrhunske temne čokolade za peko najvišje kvalitete. Prav takšne, kot uporabljajo tudi čokoladnice in najboljši slaščičarji. Ustvarite si vrhunsko čokoladno specialiteto kar doma!
Pred začetkom peke vam izdamo tri čokoladne nasvete za peko slaščic. Nasvet št. 1: Brez čokolade za kuhanje oziroma z drugimi besedami jedilne čokolade, si izdelave slaščic res ne moramo predstavljati. Nasvet pred nakupom: Predhodno preverite njeno sestavo oz. deklaracijo na izdelku. Nasvet št. 2: Zaradi sladkorja v mlečni čokoladi moramo biti pri segrevanju le te zelo pozorni, saj se hitro lahko zažge. Najlažje jo je uporabiti v receptih, kjer ni pečenja, kot so prelivi za že pečene sladice ali kot polnilo v sladicah. Nasvet št. 3: Bele čokolade v receptih ne moramo uporabiti namesto temne ali jedilne čokolade, saj je bolj občutljiva na toploto, zato se hitrejše zažge.
TOP 5 temnih čokolad za peko:
* Preberi tudi članek: Katero čokolado izbrati za peko?