BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Vaniljev puding z belo čokolado

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 7
vaniljev puding z belo cokolado

Pozabite na puding iz vrečke. Ko boste enkrat poskusili domač puding z belo čokolado, ga boste pripravljali znova in znova.

Za to preprosto sladico potrebujete le nekaj osnovnih sestavin kot so mleko, jajca, škrob in BAM kapljice bele čokolade. Puding je bolj kremast in bogatega okusa, priprava pa zares enostavna. Okrasite ga s svežim sadjem, sladornimi penicami ali liofiliziranimi malinami. Oboževali ga boste!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
V posodi zmešamo rumenjake, polovico sladkorja, koruzni škrob in ščepec soli. Mešamo, dokler ne dobite gladke mase. V drugi posodi segrejemo mleko in preostali sladkor do vretja. Pazimo, da mleko ne zavre.
2
Ko sta mešanica rumenjakov in mleka dobro premešani, ju vrnemo nazaj v posodo z ostalim vročim mlekom. Posodo postavimo nazaj na štedilnik in kuhamo na srednjem ognju ter nenehno mešamo. Dodamo še BAM čokoladne kapljice.
3
Puding naj se kuha toliko časa, da se zgosti, kar običajno traja približno 5-7 minut. Ko puding doseže želeno gostoto, odstranimo posodo s štedilnika. Vmešamo BAM vaniljevo pasto in puding prelimo v posodice za serviranje.
4
Puding naj se kuha toliko časa, da se zgosti, kar običajno traja približno 5-7 minut. Ko puding doseže želeno gostoto, odstranimo posodo s štedilnika. Vmešamo BAM vaniljevo pasto in puding prelimo v posodice za serviranje.
5
Pustimo, da se puding ohladi pri sobni temperaturi, nato ga postavimo v hladilnik za vsaj nekaj ur, da se dobro ohladi in strdi. Pred serviranjem lahko puding okrasimo po želji. K pudingu se odlično podajo liofilizirane maline, sladkorne penice ali sveže sadje.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,76 €
Skupaj:
27,60 €24,84 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno