1
Pečico segrejemo na 155°C. Pekač za mafine obložimo s papirčki za peko.
2
Prah Oreo zmešamo s stopljenim maslom. Dobljeno maso razdelimo v papirčke za peko in jo s pomočjo žličke potlačimo na dno.
3
V posodi stoječega mešalnika gladko razmešamo sir mascarpone, sirni namaz, sladkor, vaniljev sladkor in vaniljevo pasto. Uporabimo nastavek (lopatico) trikotne oblike za mešanje; mase ne stepamo.
4
Dodamo moko in umešamo jajci (v kratkih presledkih eno po eno). Mešamo ravno toliko, da se sestavine povežejo. Nazadnje primešamo še grški jogurt in maso porazdelimo v papirčke za peko.
5
Tortice pečemo v ogreti pečici na 155°C približno 35 minut. Pečene tortice 10 minut ohlajamo v pečici pri odprtih vratih, nato jih popolnoma ohladimo na mreži.
6
Medtem ko se tortice hladijo, pripravimo kremo. Sladko smetano in kondenzirano mleko stepamo na najvišji hitrosti. Dodamo utrjevalec (Kremfix) in prah Oreo ter stepamo, dokler krema ne postane črvsta.
7
Ohlajene tortice poljubno nabrizgamo s kremo in dekoriramo. Hranimo jih v hladilniku.