Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Preliv za okrasitev piškotov

  • (1)
  • Čas priprave: 05 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
preliv za okrasitev piskotov

Če potrebujete enostaven preliv za okrasitev piškotov, ste na pravem mestu! Če so vaše slaščičarske spretnosti vse prej kot spretnosti ali si želite, da vam pri pripravi pomagajo majhne otroške rokice, še ne pomeni, da vaši praznični piškoti ne morejo izgledati kot izpod rok pravih mojstrov. Po našem novem receptu za enostaven preliv za piškote boste dobili preliv, ki se lepo strdi in se tako vaši piškoti ne bodo lepili en na drugega.

Za preliv za piškote potrebujete le pet sestavin: sladkor, BAM vanilijevo pasto, agavin sirup ali med, sol in vodo. Čisto preprosto!

BAM nasvet: preliv za piškote najprej dodajte na zunanje stranice, nato pa z njim napolnite še sredino piškotov. Če na preliv dodajate posipe, jih dodajte takoj po nanosu preliva na piškote.

To glazuro oziroma preliv za okrasitev piškotov lahko uporabite na piškotih kot so:

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Preliv za okrasitev piškotov

  • Čas priprave: 05 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Z vilicami v srednji posodi zmešajte sladkor v prahu, BAM vanilijevo pasto, agavin sirup ali med, 67 ml vode sobne temperature. Dobili boste zelo gosto zmes, ki jo bo skoraj nemogoče mešati. Z ročnim mešalnikom primešajte 8 ml vode. Če dvignete metlice in pustite, da preliv odteče v skledo, preliv svojo obliko obdržal nekaj sekund, nato se ponovno raztopi v tekočo obliko. Takrat veste, da je preliv prave konsistence in je pripravljena za uporabo. Če bo mešanica pregosta in se po nekaj sekundah ne spremeni v tekočo različico, primešajte še 8 ml vode ali malo več, dokler ne dosežete konsistence.
2. Korak Če želite preliv za piškote obarvati, je zdaj čas, da primešate gel barvilo za živila. Če boste uporablili več barv, lahko vlijete nekaj preliva v različne sklede. Najprej dodajte samo 1-2 kapljici barvila, premešajte, nato pa ga po potrebi dodajte več, da dosežete želeno barvo. Ne pozabite, da barva potemni, ko se preliv za piškote posuši.
1. Korak Preliv dodajte v dresirno vrečko za okraševanje in piškote okrasite piškote po želji. Pustite, da se preliv posuši oziroma strdi, običajno se posuši v 24 urah, vendar jih lahko jeste tudi prej. Okrašenih piškotov ni treba pokrivati, medtem ko čakate, da sepreliv strdi. Če imate možnost, okrasite piškote neposredno na pekaču in nato celoten pekač postavite v hladilnik in tako nekoliko pospešite, da se preliv ohladi še prej. Ko je preliv posušen, lahko piškote dodate k božičnim darilom. Ali pa jih na polici ob kozarcu toplega mleka nastavite dobrim možem. :)

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno