BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Panna cotta z BAM prelivom jagoda

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
panna cotta z bam prelivom jagoda

Panna cotta z vanilijo in BAM prelivom jagoda je popolna sladica, s katero lahko navadušite ne glede na letni čas. Priprava panna cotte z jagodnim prelivom je popolnoma enostavna, lahko pa jo pripravimo tudi vnaprej.

Recept, ki je pred vami, je primeren za dve panna cotti. Za serviranje lahko uporabite katerokoli posodico, ki jo imate pri roki. Najlepše sicer izgleda v kozarcu brez pecljev, a bo katerakoli druga posodica tudi v redu.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.

Če še nikoli niste jedli panna cotte: to je sladica katere tesktura je podobno kremi, le da gre v tem primeru za "kuhana smetano", tokrat z neverjetnim okusom vanilije in jagode. Krema bo sladka, jagodni preliv malce trpek, zato se okusa odlično ujemata!

Še nekaj idej za sladice z jagodami:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Panna cotta z BAM prelivom jagoda

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Mleko damo v manjšo skledo. Želatino v prahu enakomerno potresemo po mleku. Pustimo namakati 5 minut. V manjši ponvi zmešamo smetano, sladkor, semena BAM vanilijevega stroka in jih počasi zavremo. Pustimo vreti 5 minut. Po 5 minutah ponev odstavimo z ognja in vmešamo mešanico mleka/želatine. Mešamo toliko časa, da dobimo gladko zmes.
2. Korak Tekočino precedimo skozi mrežasto cedilo. Ne potrebujemo super finega cedila, saj ne poskušamo precediti vaniljevih semen. S cedilom skušamo precediti vse neraztopljene koščke želatine. Nalijemo v posamezne kozarce in pokrijemo. Ohlajamo vsaj 4 ure ali čez noč. Na ohlajeno panna cotto dodamo BAM preliv jagoda. Količino dodamo glede na naše želje. Dober tek!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,80 €
Skupaj:
7,19 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno