Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni mafini s pudingom in jagodami

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
cokoladni mafini s pudingom in jagodami

BAM kakav v prahu ima toplo, rdeče-rjave barvo in prijeten čokoladen okus. Osnovo kakava tvorijo kakavova zrna iz Zahodne Afrike, dodaten okus in začimbo pa mu dajo zrna iz ostalih predelov Afrike, Azije in Južne Amerike. Zelo fina tekstura omogoča preprosto vmešanje. Idealen je za pripravo biskvitov, kolačev, sladoledov in drugih sladic.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.

Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Odlični sočni čokoladni mafini z domačimi jagodami.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni mafini s pudingom in jagodami

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Delamo v večji posodi z merilno lestvico. Tako sem jaz namerila moko, sladkor ( da je bilo vsakega toliko ), potem sem dodala kakav, vanilijevo pasto in pecilni prašek ter sol. Premešamo.
2. Korak V drugi posodi sem zmešala vse mokre sestavine. Jajca, mleko, olje sem zmešala.
3. Korak Mokre sestavine premešamo k suhim sestavinam da dobimo gladko maso in skuhamo puding po navodilih z vrečke (jaz sem naredila brez sladkorja).
4. Korak Jagode operemo in osušimo,Pekač za mafine obložimo s papirčki za mafine.
5. Korak V vsako vdolbinico damo po žlico mase, jagodo ali dve, žličko pudinga in pokrijemo z žlico mase. Vse skupaj ne sme presežti 3/4 vdolbinice, saj masa naraste. Pečemo na 200 stopninj cca 15 minut. Ohladimo in po želji okrasimo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno