BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Mille feuille z malinami ter slano karamelo

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 6
mille feuille z malinami ter slano karamelo

Mille Feuille, znana tudi kot Napoleonova torta, je ena izmed najbolj elegantnih francoskih sladic, ki s svojo bogato zgodovino in prefinjeno pripravo navdušuje sladokusce po vsem svetu. Njeno ime, ki v francoščini pomeni "tisoč listov," se nanaša na številne tanke plasti hrustljavega listnatega testa, med katerimi se nahaja kremasta vaniljeva krema.

Z uporabo kupljenega listnatega testa in BAM vaniljevo kremo, lahko to sladico pripravimo hitreje in enostavneje, ne da bi pri tem izgubili na okusu in prefinjenosti. Ko klasični Mille Feuille nadgradimo z dodatkom svežih malin ter BAM preliva slana karamela, nastane osvežujoča in barvita različica te prefinjene sladice, ki je popolna za poletne dni. Kombinacija hrustljavega testa, gladke BAM vaniljeve kreme in sočnih malin ustvari harmonijo okusov in tekstur, ki očara vsakega sladokusca.


Priprava Mille Feuille z malinami ter slano karamelo zahteva nekaj natančnosti, a končni rezultat je vreden vsakega truda.


Preveri še ostale BAM recepte z vanilijevo kremo:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
Pečico predhodno segrejemo na 200 °C. Hladno lisnato testo razvaljamo na približno 3 mm debelo in ga razrežemo na tri enake pravokotnike. Položimo jih na pekač, obložen s papirjem za peko, ter jih prebodemo z vilicami.Pečemo približno 15-20 minut, dokler testo ne postane zlato rjavo in hrustljavo. Nato ga odstavimo na stran in ohladimo.
2
BAM vaniljevo kremo postopoma dodajamo v mleko in z metlico dobro premešamo.Pustimo počivati 3 minute, nato vanilijevo kremo ponovno premešamo, dokler ne dobimo želene konsistence. Vanilijevo kremo prestavimo v dresirno vrečko.
3
Na ohlajeno listnato testo enakomerno nanesemo BAM preliv slana karamela.Na karamelno plast nanesemo kupčke vanilijeve kreme, nato pa jih obložimo s svežimi malinami.
4
Ponovimo s plastmi listnatega testa, slane karamele, vaniljeve kreme in malin. Zaključimo s tretjo plastjo testa ter vanilijevo kremo. Za dodaten hrustljav element po vrhu posujemo pražene pistacije.
5
Malinov Mille Feuille postavimov hladilnik za vsaj eno uro, da se krema strdi. Nato ga narežemo na enake kose in postrežemo.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,18 €
Skupaj:
11,80 €10,62 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno