Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Čokoladni čarovniški klobuki

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
na mizi sladic za noc carovnic skoraj zagotovo ne smejo manjkati carovniski klobucki mi smo pripravili popolnoma enostaven recept ki vzame malo casa in postreze z odlicnim in bogatim okusom cokolade

Na mizi sladic za noč čarovnic skoraj zagotovo ne smejo manjkati čarovniški klobučki. Mi smo pripravili popolnoma enostaven recept, ki vzame malo časa in postreže z odličnim in bogatim okusom čokolade. Pri sami pripravi lahko pomagajo mali čarovniki ali čarovnice.


Da pa jih poleg okusa zares navduši tudi stareeeešen izgled, jim bomo dodali še malo perlic in jih oblikovali v prave čokoladne čarovniške klobuke. Recept bo enostavnen zaradi tega, ker bomo vsem poznane Oreo piškote pokrili s čokolado, pripravili čokoladno kremo s pomarančo in na njih postavili čarovniške špice.

Ob čokoladne čarovniške klobuke postavimo še brownije z duhci ali čokoladne pajke. 


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni čarovniški klobuki

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Najprej pripravimo kremo s pomarančno čokolado. V veliki skledi z ročnim električnim mešalnikom pri srednji hitrosti stepemo maslo na srednji hitrosti. Stepamo toliko časa, da zmes postane kremna. Med mešanjem dodamo stopljeno pomarančno čokolado (stopimo jo s pomočjo vodne kopeli).  Dodamo sladkor v prahu in BAM vanilijevo pasto ter stepamo pri nizki hitrosti,  dokler ne postane svetla in puhasta.

2. Korak

BAM mlečno čokolado raztopimo in z njo oblijemo Oreo piškote. Ta čas, ko se obliti piškoti ohlajajo, s pripravljeno pomarančno kremo napolnimo dresirno vrečko z okroglo konico.

3. Korak

Na sredino vsakega oblitega Oreo piškota, nanesemo kupček pomarančne kreme. Na kremo postavimo oblite mini sladoledne kornetke. Klobučke okrasimo še z oranžnimi in črnimi perlicami in postrežemo.


*Avtor slike: Toni Dash

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,22 €
Skupaj:
28,98 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno