1
V ponvi stopimo eno žlico malo masla. Dodamo breskve, 1 žlico sladkorja in limonin sok ter kuhamo pri močnem ognju. Občasno premešamo, dokler se breskve ne zmehčajo in rahlo porjavijo, približno 5 minut. Breskve preložimo na krožnik in očistimo ponev.
2
V veliki skledi zmešamo moko, mleko, rumenjake, lupinico, 2 žlici sladkorja in BAM vanilijevo pasto. Mešamo toliko časa, da zmes postane gladka. V drugi skledi z električnim mešalnikom stepemo sol in beljake s soljo. Stepamo toliko časa, da dobimo sneg. Dodamo še 1 žlico sladkorja in stepamo še dobro minuto. Beljake vmešamo v testo.
3
V ponvi ponovno stopimo 1 žlico masla. Dodamo testo, pokrijemo in kuhamo pri zmerno nizkem ognju, dokler zmes ne postane zlata na dnu, na vrhu pa se začne strjevati, 4 do 5 minut. Obrnemo na pol pečeno palačinko in pečemo, dokler se še spodnja stran palačinke ne strdi in rahlo porjavi, približno 2 minuti.
4
Z leseno ali toplotno odporno plastično lopatico razrežemo palačinko v ponvi na kvadrate. Pokapamo z maslom, potresite s 1/3 količino sladkorja v prahu in na vrh položimo breskve. Kuhamo in premešamo, dokler carski praženec ni karameliziran, približno 5 minut. Dodamo borovnice in premešamo, dokler se ne segrejejo, približno 1 minuto. Carski praženec prestavimo na krožnik, potresemo s sladkorjem v prahu in postrežemo. Lahko dodamo še BAM namaze ali BAM prelive.