BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Sufle za dva

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10
sufle za dva

Čokoladni sufle je sladica tako polnega čokoladnega okusa, da se lahko vse ostale čokoladne sladice sramežljivo umaknejo. Tokrat smo pripravili recept, s katerimi lahko pripravimo čokoladni sufle za samo dve osebi. En čokoladni sufle za vas in drug za partnerja, otroka, prijatelja/prijateljico ali za drugo ljubljeno osebo.

Za pripravo bomo poleg ostalih običajnih sestavin potrebovali dve posodici za čokoladni sufle standardnih velikosti in BAM temno čokolado. Oblikovana v kapljice tako poskrbi za enakomerno in enostavno topljenje.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.

Uporabili bomo tudi rjavi sladkor, ki v čokoladni sufle vnese vlažnost in dodatni okus. Temno čokolado bomo raztopili s sladko smetano in tako poskrbeli za puhasto osnovo za čokoladni biskvit.

Pripravo si lahko olajšate tudi z našo pripravljeno mešanico za čokoladni sufle. BAM mešanica za čokoladni sufle ustvari puhasto, rahlo in zračno osnovo za znamenito francosko slaščico. Količina mešanice je primerna za šest čokoladnih suflejev. Za pripravo le dveh, lahko količine prilagodite in mešanico uporabite večkrat.


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sufle za dva

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Vsako posodico za čokoladni sufle rahlo poškropimo ali premažemo z maslom. Velik pekač, na katerega bomo položili sufle posodice, obložimo s peki papirjem ali silikonsko podlogo za peko. Dati na stran. Pečico segrejemo na 180°C stopinj.
2. Korak S pomočjo vodne kopeli skupaj s sladko smetano stopimo polovico količine BAM temne čokolade. Ko se stopi, vmešamo rjavi sladkor in mešamo toliko časa, da dobimo gladko maso. Nato vmešamo olje, jajce in BAM vanilijevo pasto in mešamo toliko časa, da se sestavine povežejo. V manjši skledi zmešamo moko, pecilni prašek in sodo bikarbono. Zmes dodamo k mokrim sestavinam in z gumijasto lopatko mešamo toliko časa, dokler ne dobimo čokoladne mase brez grudic. Enakomerno razporedimo v posodice za čokoladni sufle tako, da so približno 3/4 napolnjene. Preostalo količino BAM temne čokolade dodamo na sredino vsakega čokoladnega sufleja.
3. Korak Pečemo 15-16 minut, pekač obračamo na 8 minut. Če vas skrbi, da bo sufle premalo pečen, sufle pecite še minuto ali dve. Središča naj bodo rahlo vlažna, notri pa čaka stopljena čokolada. Postrežemo toplo. Če za pripravo uporabimo BAM mešanico za čokoladni souffle, sledimo navodilom na embalaži oziroma pod zavihkom "Navodila za pripravo" ob izdelku na naši spletni strani.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,47 €
Skupaj:
22,23 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno