1
V srednji skledi zmešamo moko, kardamom, pecilni prašek, sodo bikarbono in sol. V veliki skledi penasto stepemo maslo in sladkor, dokler zmes ne postane bleda in puhasta. Stepemo limonino lupinico. Postopoma dodamo jajca.
2
Primešamo BAM vanilijevo pasto, pinjenec in limonin sok. Počasi dodajamo suhe sestavine in mešamo, dokler se ne povežejo. Vmešamo BAM belo čokolado. Testo bo lepljivo, a to je v redu. Skledo pokrijemo s plastično folijo in vsaj eno uro ohlajamo dokler ni dovolj čvrsta, da jo lahko oblikujemo v kroglice.
3
Pečico segrejemo na 200°C. Dva pekača za piškote obložimo s papirjem za peko. V ločeni plitve sklede stresemo granulirani sladkor in sladkor v prahu. Dlani rahlo potresemo s sladkorjem v prahu, da se testo ne oprime rok. Zajamemo približno dve žlici testa za vsak piškot in ga nežno zvaljamo v kepo. Kroglico najprej rahlo povaljamo v kristalnem sladkorju, nato pa močno povaljamo v sladkorju v prahu. Piškote položimo na pekač približno 2 cm narazen, saj se bodo med peko razlezli. Ponovimo s preostalim delom testa.