BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Preliv za torte z mlečno ali temno čokolado

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 4
preliv za torte z mlecno ali temno cokolado

Čokoladni preliv za torte je mešanica čokolade in tople sladke smetane, najpogosteje v razmerju 1:1. Preliv za torte, ki mora biti gladek, svilnat in bleščeč, je osnovni del vsake slaščičarske kuhinje. Priprava ni le enostavna in hitra, ampak je njegova uporaba tudi izjemno vsestranska. Čokoladni preliv za torto je primeren za namakanje na primer pri pripravi kokosovih kock ali "čupavcev", primeren je kot namaz, glazure ali kot preliv. Možnosti uporabe so praktično neskončne! Da pa se čokoladni preliv lepo in dramatično prelije čez vašo naljubšo torto pa ga bomo pripravili podobno kot čokoladni ganache. Tokrat bomo za preliv uporabili mlečno in temno čokolado. Preliv s temno čokolado se odlično uleže na torto črni gozdiček, medtem ko preliv z mlečno čokolado obožuje torto kinder bueno.


Količina preliva je primerna za dvoplastno torto premera 20 cm.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
V stekleno ali kovinsko skledo dajte odmerjeno čokolado. Če delate temni preliv za torte, dodajte temno čokolado, če delate preliv z mlečno čokolado, dodajte mlečno čokolado.
2
Smetano segrejte tik do vretja. Nato jo prelijte čez čokolado.
3
Skledo pokrijte s plastično folijo in pustite stati 2 minuti. Nato z lopatko nežno mešajte, dokler se sestavine ne povežejo v gladko čokoladno zmes.
4
Čokoladno zmes nato ponovno pokrijte s plastično folijo. Položite jo neposredno na površino ganacheja. Preden jo uporabite kot preliv za torte, počakajte, da se ohladi in zgosti. V tem času ga ne shranjujte v hladilniku.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-5,18 €
Skupaj:
51,80 €46,62 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno