1
Hladno maslo narežemo na lističe, mu dodamo sladkor in sol in ga med prsti razdrobimo. Dodamo moko, kakav in mlete mandlje in zgnetemo v drobljivo testo. Nazadnje dodamo razžvrkljano jajce in na hitro zgnetemo v gladko, mehko testo. Testo sploščimo, ga ovijemo v plastično živilsko folijo in damo v hladilnik za vsaj 6 ur, najbolje čez noč.
2
Hladno testo razvaljamo 3 mm debelo in z obroči izrežemo 8 krogov. Testo nato na hitro pregnetemo, ponovno razvaljamo in narežemo 8 trakov, širokih približno 2,5 cm in dolgih 22 cm. Če je testo premehko, ga pred oblaganjem modelov damo za 15 minut v hladilnik. Z ohlajenim testom obložimo še stene modelov in višek testa odrežemo z ostrim nožem (tako, da je testo ravno z robom modela). Obložene modele damo v hladilnik za vsaj 6 ur.