Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Pina Colada koktajl

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 0
pina colada koktajl

Ko se pogovarjamo o hitrih in enostavnih napitkih, je prav, da omenimo tudi recept za Pina Colada ledene kocke, s katerimi pripravimo kremni Pina Colada napitek. Te osvežilne kocke so kot nalašč za pripravo osvežilnih pijač, ki nas osvežijo v visokih temperaturah, pripravimo pa jih lahko iz le nekaj preprostih sestavin.

1. Kako pripravimo Pina Colada koktajl?

Glavne sestavine recepta za pripravo Pina Colada ledenih kock so ananas, kokosovo mleko in sladkor. Uporabimo lahko koščke svežega ananasa ali pa uporabimo koščke vloženega ananasa. Seveda so vloženi koščki ananasa bolj primerni, saj pripravo še dodatno pohitrijo, medtem ko bo svež okus ananasa ledenim kockam dodal še bolj svež okus. K temu dodamo še okus kokosa, pazimo le, da izbremo kokosovo mleko brez sladkorja, saj sladkor dodamo ločeno. Izberemo lahko med, agavin sirup ali običajen sladkor. Za obogatitev okusa lahko k sestavinam dodamo še rum ali limetin sok za bolj pikanten okus.

Pina Colada ledene kocke lahko postrežemo na različne načine. Brez težav postanejo osvežilna brezalkoholna pijača. Vse sestavine pa lahko zmešamo in Pina Colada kocke postrežemo tudi kot smoothie ali jogurt. Dodamo mu še malo ledu in ga postrežemo kot leden napitek. Če mu dodamo še malo ruma pa lahko postrežemo Pina Colada koktajl.

Pina Colada je okus, ki je lahko postrežen še v drugih različicah. Našli smo nekaj idej:Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Pina Colada koktajl

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 0

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Koščke ananasa odcedimo in jih postavimo na stran. V mešalniku zmešamo še kokosovo mleko, med ali sladkor, vodo, rum (če ga uporabljate) in limetin sok. Mešamo, dokler se mešanica popolnoma ne združi.

2. Korak

V mešalnik dodamo koščke ananasa in jih sesekljamo na majhne koščke. Zmes prelijemo v posodo za zamrzovanje ledenih kock in jih zamrzujemo vsaj 4 ure ali dokler se ne strdi.

3. Korak

Ko so kocke zamrznjene, jih odstranimo iz pladnja in jih položimo v plastično vrečko ali posodo. Shranjujemo jih v zamrzovalniku, dokler jih ne postrežemo. Ledene kocke piña colade damo v kozarec in po želji dodamo še koščke ananasa ali drobljen kokos.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno