Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Najboljši brezglutenski piškoti za zajtrk

  • (1)
  • Čas priprave: ur min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
krepki in zdravi piskoti za zajtrk so naravno brez glutena veganski z nizko vsebnostjo sladkorja in ne le dobrega okusa – so neverjetnega okusa

Najboljši brezglutenski piškoti za zajtrk so enostavni ovseni piškoti, pripravljeni v eni skledi, kjer za samo pripravo potrebujete le 30 minut. Prepričani smo, da bodo postali vaš najljubši zdrav zajtrk.


Priprava bo res enostavna. Vse sestavine dodamo v skledo in premešamo. Pri temi si seveda lahko pomagamo z mešalnikom. Piškote bomo razporedili na dva s papirjem za peko obložena pekača. Recept enostavne priprave nas nadgradi z dvanajstimi velikimi piškoti, zato bomo na vsak položili šest piškotov. Vrhove vsakega piškota bomo pred peko še malo sploščili, ker piškoti ne bodo razširili, zato jim to pomaga dati nekaj oblike. Pečemo med 15 do 18 minut. Ko se robovi rahlo zapečejo, so gotovi. In to je vse! Enostavno, ni? 

Ob brezglutenske piškote lahko potrežemo tudi: 





Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Najboljši brezglutenski piškoti za zajtrk

  • Čas priprave: ur min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

  • 160 g ovsenih kosmičev
  • ščep soli
  • ščep cimeta
  • 250 g arašidovega ali mandljevega masla
  • 60ml javorjevega sirupa
  • 60 g masla
  • 1 velika banana
  • 75 g suhih brusnic
  • 70 g bučnih semen
  • 75 g rozin
  • 1 čajna žlička BAM vanilijeve paste

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Dva velika pekača obložimo s papirjem za peko ali silikonskimi podlogami za peko. Vse sestavine zmešamo v eni veliki skledi. Mešamo, dokler se vse sestavine ne povežejo. Testo bo gosto in težko.

2. Korak

Piškote nanesemo na pripravljen pekač za piškote. S hrbtno stranjo žlice rahlo sploščimo v obliko piškota. (Piškoti se v pečici ne bodo razširili.) Pečemo med 16 do 18 minut oziroma dokler robovi rahlo ne porjavijo. Piškote hladimo na pekaču 10 minut, nato jih prestavimo na rešetko, da se popolnoma ohladijo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno