Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Mousse z belo čokolado in mango prelivom

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
mousse z belo cokolado in mangom prelivom je sladica ki je izjemno preprosta za pripravo lahka in zracna topeca se v ustih s slastnim sadnim okusom pripravljena iz samo petih sestavin popolna poslastica za vse ljubitelje manga in cokolade

Mousse z belo čokolado in mangom prelivom je sladica, ki je izjemno preprosta za pripravo, lahka in zračna, topeča se v ustih, s slastnim sadnim okusom, pripravljena iz samo petih sestavin. Popolna poslastica za vse ljubitelje manga in čokolade.

Kaj sploh je mousse? Mousse je mehka sladica, z včasih lahko in zračno teksturo ali drugič s kremno in gosto strukturo, odvisno od načina priprave. Mousse pripravimo iz stepenega beljaka ali stepene smetane ali kombinacije obojega. Mousse običajno ohlajamo vsaj 3 do 4 ure, najbolje čez noč.

Tokrat pa bomo združili sladek okus bele čokolade in osvežujoč sadni okus mango preliva. BAM preliv Mango vas bo navdušil z izrazitim in osvežujočim okusom sočnega in sladkega manga. Sadni pripravek je narejen iz več kot 70% deleža manga in se tako odlično izkaže kot polnilo za razne sladice ali pa bo s svojim izrazitim okusom ali pa kot preliv popestri okus sladoleda, torte ali hitro pripravljenih rezin in moussa.

Ob mousse z belo čokolado in mangom lahko postrežemo še:


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mousse z belo čokolado in mango prelivom

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V mikrovalovni pečici ali s pomočjo vodne kopeli raztopite belo čokolado, dokler ni gladka. Dodajte 80 ml smetane za stepanje in premešajte, da se čokolada ne zgosti.

2. Korak

V skledo dodajte preostalo količino sladke smetane, BAM vanilijevo pasto, 2 žlici sladkorja in stepajte z metlico ali paličnim mešalnikom, dokler ne nastanejo mehki vrhovi. Stepeni smetani v postopoma dodajte belo čokolado in mešajte, dokler zmes ne bo gladka. Ne stepajte, sicer bo ujet zrak iz stepene smetane ušel – in mousse bo gost.

3. Korak

Mousse prestavite v servirne desertne kozarce in nato dodajte BAM preliv mango. Hladite 3 ure ali čez noč, da dosežete najboljše rezultate.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,48 €
Skupaj:
13,32 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno