Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Mousse z belo čokolado in mango prelivom

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
mousse z belo cokolado in mangom prelivom je sladica ki je izjemno preprosta za pripravo lahka in zracna topeca se v ustih s slastnim sadnim okusom pripravljena iz samo petih sestavin popolna poslastica za vse ljubitelje manga in cokolade

Mousse z belo čokolado in mangom prelivom je sladica, ki je izjemno preprosta za pripravo, lahka in zračna, topeča se v ustih, s slastnim sadnim okusom, pripravljena iz samo petih sestavin. Popolna poslastica za vse ljubitelje manga in čokolade.

Kaj sploh je mousse? Mousse je mehka sladica, z včasih lahko in zračno teksturo ali drugič s kremno in gosto strukturo, odvisno od načina priprave. Mousse pripravimo iz stepenega beljaka ali stepene smetane ali kombinacije obojega. Mousse običajno ohlajamo vsaj 3 do 4 ure, najbolje čez noč.

Tokrat pa bomo združili sladek okus bele čokolade in osvežujoč sadni okus mango preliva. BAM preliv Mango vas bo navdušil z izrazitim in osvežujočim okusom sočnega in sladkega manga. Sadni pripravek je narejen iz več kot 70% deleža manga in se tako odlično izkaže kot polnilo za razne sladice ali pa bo s svojim izrazitim okusom ali pa kot preliv popestri okus sladoleda, torte ali hitro pripravljenih rezin in moussa.

Ob mousse z belo čokolado in mangom lahko postrežemo še:


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mousse z belo čokolado in mango prelivom

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V mikrovalovni pečici ali s pomočjo vodne kopeli raztopite belo čokolado, dokler ni gladka. Dodajte 80 ml smetane za stepanje in premešajte, da se čokolada ne zgosti.

2. Korak

V skledo dodajte preostalo količino sladke smetane, BAM vanilijevo pasto, 2 žlici sladkorja in stepajte z metlico ali paličnim mešalnikom, dokler ne nastanejo mehki vrhovi. Stepeni smetani v postopoma dodajte belo čokolado in mešajte, dokler zmes ne bo gladka. Ne stepajte, sicer bo ujet zrak iz stepene smetane ušel – in mousse bo gost.

3. Korak

Mousse prestavite v servirne desertne kozarce in nato dodajte BAM preliv mango. Hladite 3 ure ali čez noč, da dosežete najboljše rezultate.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,48 €
Skupaj:
13,32 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno