Sestavine:
- 220 g sladkorja
- 3 jajca
- 750 g mascarpone sira
- 350 g "baby" piškotov
- 225 g neslanega masla
- 3 lističe želatine
- 3 mange
- BAM bela čokolada
Mangomisu ali mango-tiramisu je kombinacija klasične italijanske sladice, vendar je v mangomisu namesto čokolade dodano tropsko sadje, kot so rezine manga. Mangomisu je lahko tudi lahka sladica s pridihom klasičnega tiramisuja. Poleg tega bo tale mangomisu tudi "otrokom prijazna sladica"!
Mi bomo za pripravo uporabili BAM preliv mango, ki vas bo navdušil z izrazitim in osvežujočim okusom sočnega in sladkega manga. Sadni pripravek je narejen iz več kot 70% deleža manga in se tako odlično izkaže kot polnilo za razne sladice ali pa bo s svojim izrazitim okusom ali pa kot preliv popestri okus sladoleda, torte ali hitro pripravljenih rezin. Z njim lahko pripravite tudi kokteljle, ki so nepogrešljiva pijača vrtnih zabav ali pa z njim popestrite okus moussa in drugih krem kot je mangomisu.
Še par trikov in nasvetov, kako poskrbeti, kako tiramisu zares uspe.