BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Dulce de leche cheesecake browniji

 • (1)
 • Čas priprave: 1 ura 30 min
 • Težavnost:
 • Št. sestavin: 14
dulce de leche cheescake browniji so narejeni z doma pripravljenim dulce de lechejem in zaviti v cheesecake osnovo

Brownije s cheesecake polnilom bomo tokrat nadgradili še z zavidajočimi kepicami domačega dulce de leche polnila. Rezultat bodo razvajajoči, sladki, čokoladni brwoniji z do konca polnimi žepki polnila dulce de leche. 

Še dva BAM nasveta pred pripravo: 

 • Kupite vnaprej pripravljen dulce de leche. V tem primeru ga bomo sicer naredili, a vendar lahko vedno vzamete kupljen kozarec dulce de lecheja v trgovini z živili ali pa mu dodate BAM preliv Toffee karamela. Je prav tako okusen in pomaga takrat, ko se vam s pripravo mudi. 
 • Dulce de leche cheesecake brownije lahko pripravite vnaprej in jih zamrznete. Poskrbite le, da se popolnoma ohladijo, preden jih zamrznete, da preprečite nastanek ledenih kristalov, ki se bodo pri odtajanju spremenili v vodne kapljice, ki bodo brownije preveč zmehčale.
Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Dulce de leche cheesecake browniji

 • Čas priprave: 1 ura 30 min
 • Težavnost:
 • Št. sestavin: 14

Sestavine:

 • 415 ml kondenziranega mleka
 • ščep soli

Navodila za uporabo:

1. Korak

Najprej naredite dulce de leche. Odstranite nalepke s sladkanega kondenziranega mleka in ga skupaj z embalažo postavite v lonec z vrelo vodo. Prepričajte se, da voda popolnoma prekrije eembalažo, nad njo pa mora biti vsaj en centimeter (po možnosti več!) vode. Zmanjšajte temperaturo in kuhajte 4 ure. Prepričajte se, da voda ves čas pokriva vrh pločevinke (približno vsakih 30 minut boste morali vliti več vode, odvisno od tega, kako velik je vaš lonec).

2. Korak

Po 4 urah odstranite pločevinko iz vode, pustite, da se popolnoma ohladi, nato odprite in vmešajte sol. Pečico segrejte na 180°C in pekač 23 x 23 cm z vseh strani obložite s papirjem za peko. Nato nadaljujte s pripravo cheesecake polnila. V stoječem mešalniku, ki je opremljen z nastavkom za lopatice, stepajte vse sestavine za cheesecake, dokler se ne povežejo, to bo približno 2 minuti.

3. Korak

Zdaj se lotite priprave brownijev. V posodi, primerni za mikrovalovno pečico, raztopite maslo. Raztopljenemu maslu vmešajte sladkor. Mešanico postavite v mikrovalovno pečico še 30 sekund. Ponovno premešajte in topite še 60 sekund. Odstranite mešanico iz mikrovalovne pečice in v vročo mešanico vmešajte BAM temno čokolado, da se popolnoma stopi. Če se čokolada ne stopi povsem, jo ​​damo še za 15 sekund v mikrovalovno pečico. Dodajte jajca in rumenjak ter BAM vanilijevo pasto in stepajte, dokler se ne združijo. Dodajte moko, BAM kakav v prahu in sol ter mešajte, dokler se sestavine ne povežejo.

4. Korak

Odstranite 1/2 testa za brownije in ga postavite v ločeno skledo. Dodajte dve žlici vode v 1/2 skodelice testa in zmešajte skupaj, da se razredči.Preostalo testo za brownije vlijemo v pripravljen pekač in ga razporedimo v enakomerno plast. Maso za cheesecake prelijemo čez plast brownijev. Preostalo razredčeno testo za brownije na cheesecake plast dodajte v kepicah. Na vrh dajte še 5 žlic domačega dulce de lecheja. Z nožem ustvarite nekaj velikih vrtincev. Pecite 30 minut ali dokler nož, ki ga vstavite v sredino brownijec, ne izstopi večinoma čist. Pustimo, da se popolnoma ohladi in za eno uro postavimo v hladilnik, da se cheesecake strdi. Nato postrezite.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,92 €
Skupaj:
35,28 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno