BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni popsi z Baileys-om

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13
cokoladni popsi z baileys-om

Čokoladno-lešnikov namaz by Mojačokolada.si je izdelek pripravljen po odlični recepturi in iz le skrbno izbranih sestavin. Vsebuje vsaj 50% najboljših praženih lešnikov iz Piemonta, ki namaz obogatijo s pristnim in intenzivnim okusom po lešnikih. Izjemen lešnikov okus čudovito dopolnjuje aromatičen okus kakava v prahu in kremast okus mleka. V receptu za čokoladne popse z baileys-om se odlično obnese! Obljubljamo nepozabno sladko doživetje!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni popsi z Baileys-om

  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13

Sestavine:

  • palčke za ražnjiče
  • jedilne barve

Navodila za uporabo:

1. Korak Jajca, sladkor, vodo in olje zmešamo, dodamo moko s pecilnim praškom in pečemo na 180 stopinjah približno 30 minut. Pečen biskvit ohladimo in zdrobimo na čim manjše koščke.
2. Korak Zdrobljenemu biskvitu primešamo kokosovo moko, čokoladno-lešnikov namaz by Mojačokolada.si in baileys. Masa mora biti pacasta da se lepo oblikujejo kroglice. Dobljeno maso postavimo za pol ure v hladilnik da se malce ohladi.
3. Korak Iz mase naredimo kroglice (jaz vsako posebej stehtam na tehnici, okoli 15 g). Palčke za ražnjiče naprej za pol cm pomočimo v čokolado (čokoladno-lešnikov namaz) šele nato v kroglice. Ko končamo damo kroglice za nekaj časa v skrinjo.
4. Korak Stopimo belo in temno čokolado, beli lahko dodate barve. Čokolada mora biti gosta, da ne steče prehitro iz popsov. Jaz čokolado topim kar v mikrovalovni pečici. Samo pazite, da se vam ne zažge.
5. Korak Vsak pops pomočimo v čokolado, malce počakamo, da čokolada odteče nato pa posujemo po popsih kokosovo moko, sladkorne perle, mrvice, ali pa rišemo z drugo barvo čokolade. Jaz najprej počakam, da se popsi ohladijo, nato ustvarjam.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno