BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni hlebčki

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
cokoladni hlebcki

BAM kakav v prahu ima toplo, rdeče-rjave barvo in prijeten čokoladen okus. Osnovo kakava tvorijo kakavova zrna iz Zahodne Afrike, dodaten okus in začimbo pa mu dajo zrna iz ostalih predelov Afrike, Azije in Južne Amerike. Zelo fina tekstura omogoča preprosto vmešanje. Idealen je za pripravo biskvitov, kolačev, sladoledov in drugih sladic. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Recept za pripravo mehkih čokoladnih hlebčkov.

 

 


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni hlebčki

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Stepajte jajca in sladkor, dokler zmes ne naraste (približno 8 do 10 minut).
2. Korak Dodajte margarino, kakav, rum, limonin sok, pecilni prašek, vaniljev sladkor, moko in ohlajeno stopljeno čokolado. Premešajte ter pustite na hladnem približno 30 minut.
3. Korak Iz testa napravite kroglice in jih povaljajte v sladkorju v prahu.
4. Korak Kroglice položite na pekač, obložen s papirjem za peko, ter ga postavite v pečico segreto na 180 stopinj za 15 minut. Kroglice se bodo med peko same oblikovale v hlebčke.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno